Podprsenky
Re: Podprsenky
Knofli,to říkavala moje mamka,protože moje maďarská babička mně to naučila jíst jak jabko a mamka byla z toho dost špatná.Babička umřela,narodila se mladší ségra no a ta má ty borůvky.Tak něco na tom bude.Já jsem dnes skorosnachu přesvědčovala,ať jí hodně kmínové polévky,že je to dobré,když žena kojí,pak má hodně mléka.Ta se na mně podívala a řekla,kde jsi to našla na netu-na netu né,vím to od babičky a ta prohlásila.Ty jsi musela mít tu babičku hrozně ráda,že.No měla jsem ji ráda,byla to rázná ženská,první její úkon hned z rána byl,že si dala štampedličku šlivovice.
-

hana23 - Nový člen
hana23 píše:Holky,já bych technicky tu první černou mohla nosit,já už do práce nemusím,ale nevím,co by na to řekl manžel.
A mimochodem já jsem holka prsatá,žádné borůvky.Má mamka pořád říkavala-nejez tu cibuli,budeš mít velká prsa.Já neposlechla a je to tady.
Takže vyřadit z jídelníčku cibuli???
Jinak myslím, že doma by se taková podprsenka mohla nosit, manžel by to určitě ocenil. Bylo by zajímavé v tomto decentním kousku oblečení vítat návštěvy 
-

celem - Nový člen
celem píše:hana23 píše:Holky,já bych technicky tu první černou mohla nosit,já už do práce nemusím,ale nevím,co by na to řekl manžel.
A mimochodem já jsem holka prsatá,žádné borůvky.Má mamka pořád říkavala-nejez tu cibuli,budeš mít velká prsa.Já neposlechla a je to tady.
Takže vyřadit z jídelníčku cibuli???Jinak myslím, že doma by se taková podprsenka mohla nosit, manžel by to určitě ocenil. Bylo by zajímavé v tomto decentním kousku oblečení vítat návštěvy
Celem,manžel když dorazí z práce je tak unaven,že i kdybych ve dveřích ho vítala nahá,tak si toho nevšimne.On začne reagovat až po večeři.A návštěvy zásadně už domů nezvu (chci mít soukromí a všechno vyřizuji mimo domov)k nám už chodí jenom 90 letá tchýně a té to udělat nemůžu.
-

hana23 - Nový člen
hana23 píše:celem píše:hana23 píše:Holky,já bych technicky tu první černou mohla nosit,já už do práce nemusím,ale nevím,co by na to řekl manžel.
Takže vyřadit z jídelníčku cibuli???Jinak myslím, že doma by se taková podprsenka mohla nosit, manžel by to určitě ocenil. Bylo by zajímavé v tomto decentním kousku oblečení vítat návštěvy
Celem,manžel když dorazí z práce je tak unaven,že i kdybych ve dveřích ho vítala nahá,tak si toho nevšimne.On začne reagovat až po večeři.A návštěvy zásadně už domů nezvu (chci mít soukromí a všechno vyřizuji mimo domov)k nám už chodí jenom 90 letá tchýně a té to udělat nemůžu.
Ta stará paní by si mohla myslet, že omylem dorazila do hambince.

-

celem - Nový člen
Celem,já si myslím,že ona už ani netuší,co je to hanbinec.Je to sice chytrá pani,ale mám dojem,že v těhle věcech neměla nikdy jasno.
-

hana23 - Nový člen
hana23 píše:Celem,já si myslím,že ona už ani netuší,co je to hanbinec.Je to sice chytrá pani,ale mám dojem,že v těhle věcech neměla nikdy jasno.
Hani,ani už se neobtěžuj jí to vysvětlovat.

Přej-budeTi přáno.
-

Knoflíček.cz - Nový člen
hana23 píše:Celem,já si myslím,že ona už ani netuší,co je to hanbinec.Je to sice chytrá pani,ale mám dojem,že v těhle věcech neměla nikdy jasno.
Já se přiznám, že jsem v takovém zařízení nikdy nebyla, takže v tom jasno taky nemám.

-

celem - Nový člen
Celem,já taky ne,ale jednou mně pozvala má kamarádka do sexshopu (prodávala tam)a provedla jsem takovou věc,že dodnes se stydím.Ona šla dozadu a já měla hlídat.Uviděla jsem nafukovací pannu a hrozně mně zajímalo,jak to funguje.Strčila jsem prsty i s dlaní do pusy té děvy a nemohla jsem je odtuď dostat.Má kamarádka mně přistihla,jak třepu pannou o zem,aby povolila.
-

hana23 - Nový člen
Haňule,Ty jsi vážně číslo!
Jak Tě to vůbec napadlo (když už,tak rovnou celou dlaň,viď?
)a proč Ti ta ruka vůbec vlastně nešla vyndat?
Asi lepší,než kdyby sis schtěla vyzkoušet vibrátor......

Jak Tě to vůbec napadlo (když už,tak rovnou celou dlaň,viď?
)a proč Ti ta ruka vůbec vlastně nešla vyndat?
Asi lepší,než kdyby sis schtěla vyzkoušet vibrátor......

Přej-budeTi přáno.
-

Knoflíček.cz - Nový člen
celem píše:Jinak myslím, že doma by se taková podprsenka mohla nosit, manžel by to určitě ocenil. Bylo by zajímavé v tomto decentním kousku oblečení vítat návštěvy
Holky, já se tu směju, až slzím
Ale Celem, Ty jsi zajímavě spojila to využití podprdy. Nejsem si jistá, jestli by manžel ocenil to vítání návštěv. Chlapi se málokdy chtějí s někým dělit...

Já jsem v sexshopu nikdy nebyla. Už několik let si s partnerem říkáme, že tam vyrazíme, ale ještě nebyl čas

-

DIVA - Nový člen