přípravek, na který nedáte dopustit

Re: přípravek, na který nedáte dopustit

Příspěvekod rena » 29.03.2012 12:47

Knoflíček.cz píše:Tak ty kč já už vůbec..tak i přiznám,že jednak "už" po 3 týdnech já tam nejela snad nikdy :o ,spíš po 5-ti(vím,už je to pak vidět,jak to odrůstá)a jednak ti ťamani v našem okr.městě to mají od Vánoc za 200kč(před tím o 50k víc).Ovšem teď jsem zjistila,že jsou i u nás-a ti to dělají jen za 150kč..!Nejřív je ale asi půjdu omrknout,jestli i oni to tak "umí" ;) ,pak bych ušetřila ještě za jízdné.

no...tak to jsou krásné ceny... tak to tu máme dražší... :confused: ale ten čas!!!! to jsem nedávala... ikdyž jsem taky šla většinou po 4řech týdnech - ale už to pak fakt nebylo hezké :cool:
rena
Nový člen

Příspěvekod Knoflíček.cz » 29.03.2012 12:49

Přesně! :D Sbírat drobné z hladké plochy je prča.Ale já,i když nehty moc dlouhé nemám,ale krátké mi vadí,tak jsem s tím zas nějak problémy neměla,ale zvyknout si na to člověk přece jen trochu musí.
Přej-budeTi přáno.
Knoflíček.cz
Nový člen

Příspěvekod rena » 29.03.2012 12:54

Knoflíček.cz píše:Přesně! :D Sbírat drobné z hladké plochy je prča.Ale já,i když nehty moc dlouhé nemám,ale krátké mi vadí,tak jsem s tím zas nějak problémy neměla,ale zvyknout si na to člověk přece jen trochu musí.

zvyknout si šlo a bylo to krásné ty ruce..... ale ty zlikvidované nehty pak.... :eek: auauau :eek: si nemysli žebych si je zas nechtěla dát na léto... jen si furt říkám "neblbni co moje vlastní chudáčky" (po sundání) a celoročně na to fakt nemám tolik času... ;) tak uvidíme jestli rozum vyhraje :o
rena
Nový člen

Příspěvekod Knoflíček.cz » 29.03.2012 12:58

Hmm,s tím časem...já to většinou vzala jedním vrzem,když jsem jela do FN,jinak ty nehty mají tak za hoďku hotové(pokud člověk nechce nebo spíš nemám...na různé další ozdoby,malování,třpytky apod).
Přej-budeTi přáno.
Knoflíček.cz
Nový člen

Příspěvekod rena » 29.03.2012 13:05

Knoflíček.cz píše:Hmm,s tím časem...já to většinou vzala jedním vrzem,když jsem jela do FN,jinak ty nehty mají tak za hoďku hotové(pokud člověk nechce nebo spíš nemám...na různé další ozdoby,malování,třpytky apod).

já taky měla vždy jen jednoduchou francii(se mi to totiž i nejvíc líbí) ale trvalo jim to tedy podstatně déle(2,5h) taky jsem nebyla u ťamanů - ceny 3x větší.... takže 600,- ony mají prý české salóny jinou technoligii(nevím v čem jinou) a vše brousí ručně - né bruskami....což zpomalí hodně... :cool: bych z těch brusek měla i strach... :(
rena
Nový člen

Příspěvekod Knoflíček.cz » 29.03.2012 13:38

Eéééé :confused: ,dvě a půl hodiny?? :eek: Tak to už by mě odradil jen ten čas,se Ti v tom případě nedivím.
A bruska?V pohodě,jen malé točící se kolečko,co nic neudělá.Tak proto to mají daleko dřív.A kdepak strach,to jen jezdí po nehtu,pak přejede pilníkem a nějakým brouskem doleští,nastříká barvu z malé střík.pistole,zafixuje a jdu.
Přej-budeTi přáno.
Knoflíček.cz
Nový člen

Příspěvekod dandyline » 29.03.2012 14:12

MÁMA CHODÍ K ŤAMANŮM A JE NAPROSTO SPOKOJENÁ :) . JÁ JE MĚLA NĚKOLIKRÁT A JAK ŘÍKAJÍ HOLKY, TY TVÉ POD TÍM JSOU PAK PĚKNĚ HNUSNÉ :( KDYŽ SI JE SUNDÁŠ
dandyline
Nový člen

Příspěvekod Knoflíček.cz » 29.03.2012 14:53

dandyline píše:MÁMA CHODÍ K ŤAMANŮM A JE NAPROSTO SPOKOJENÁ :) . JÁ JE MĚLA NĚKOLIKRÁT A JAK ŘÍKAJÍ HOLKY, TY TVÉ POD TÍM JSOU PAK PĚKNĚ HNUSNÉ :( KDYŽ SI JE SUNDÁŠ

Hmm,počítám s tím,až se je rozhodnu 1x "shodit".
Přej-budeTi přáno.
Knoflíček.cz
Nový člen

Příspěvekod Petra.m » 26.04.2012 11:24

Normální žena píše:no mě na vlasy kadeřník doporučil prášky Biosil plus, rostou po něm vlasy rychleji, jsou hustší a zároveň mají napomáhat krásné pleti a nehtům
začala jsem to brát v pondělí

Holky já nevím, mám odzkoušený Biosil plus i Viaderm a na vlasy mi opravdu nejvíc seděla ta Donna Hair. Nehty i pleť mám podle mě pěkné, akorát ty vlasy jsem potřebovala dost oživit. Do umělých nehtů bych taky nikdy nešla, viděla jsem, co to udělalo kamarádce. Relativně se jí to zpravilo až za měsíc, kdy na to každý den používala nějaký výživný a zpevňovací lak.
Petra.m
Nový člen

Příspěvekod Angie » 14.05.2012 17:01

Ahojky, já osobně nedám dopustit na klasickou Niveu Soft. Výborně hydratuje a hodí se do každého počasí, takže si ji beru na hory i k moři. Nic jiného nepoužívám a jsem spokojená :)
Angie
Nový člen

PředchozíDalší

Zpět na Kosmetika, péče o tělo