Kvalitní sluneční brýle
• Stránka 1 z 1
Kvalitní sluneční brýle
Ahojky. Tak přemýšlím, kde koupit nějaké pořádné brýle sluneční. Kde kupujete vy? Jaký máte typ ? Co se Vám líbí ?
- Ursulaaa
- Nový člen
Re: Kvalitní sluneční brýle
Pokud si chceš být jistá kvalitou, tak je nejspíš nejlepší volba oční optika, třeba Grand Optical nebo jiná z těhle velikých. http://www.rozhlas.cz/leonardo/clovek/_zprava/358222
-

baara007 - Nový člen
Téměř 30 let jezdíme (asi 42 km) do jednoho menšího městečka k dobrému optikovi, na kterého nedám dopustit (pochopitelně už u něj máme za ty roky výrazné slevy), takže veškeré brýle kupuji zásadně tam - mám tmavé brýle samozřejmě dioptrické, tak už i proto je pro mě tabu jakýkoliv stojan s nabídkou slunečních brýlí u Vietnamců
.
.-

DIVA - Nový člen
Hlavne z bryli - skusala som 2x od pochybnych predajcov naozaj po pobyte na slniecku bolia oci. 

-

Myjka - Nový člen
Já kupuji brýle tady http://ocnistudio.cz/slunecni-bryle
a jsem vzdycky maximálně spokojená, tak se můžeš zkusit podívat :-)
a jsem vzdycky maximálně spokojená, tak se můžeš zkusit podívat :-)
- Kčenka.a.
- Nový člen
Díky moc za odpovědi. Rozhodně u větnamců bych brýle nekupovala. Svých očí si vážím, tak si nechci ničit zrak. Asi je opravdu dobré zajít do nějaké optiky, máte pravdu. Kouknu na ty dvě, co jste mi poslali, a někam zajdu:-). A snad vyberu.
- Ursulaaa
- Nový člen
Mám dioptrické brýle třetí rok,denně je při čtení používám a čočky jsou už dost "dorasované".Vedle o pár baráků dál otevřeli novou Optiku a lákaljí lidi na různé akce.Tak jsem si řekla využiji toho a pořídím si nové čočky.Rám je ještě celkem dobrý.K doktorce se mi taky nechce a prodejna vyšetření provádí bezplatně a hlavně hned!Při požádání o vyšetření jsem způsobila prodavačce asi kolaps.Posadila mne k nějakému přístroji a při různých úkonech jsem doopravdy neviděla nic ani obrázek,který tam měl být ale jenom černou díru,tak prodavačka se toho vzdala a odešla i s mýma brýlemi a půlhodinu měřila,jak jsou silné původní brýle.S velkou slávou mi oznámila,co naměřila (já si myslím,že už potřebuji o 0,5 dioptrii víc) a konstatovala,že víc nepotřebuji.Popsala mi co všechno potřebuji do starých brýlí a nakonec oznámila,že to nejde,že si musím pořídit nové obruby i čočky.Sice vybrala jsem si pěkné,ale vůbec ne praktické.Myslím si,že taky vydrží ty 2 roky.Na dotaz,že bych měla zájem o pevnější brýle mi bylo sděleno,že i plastové mi vydrží jen 2-3 roky.Při připomínce,že mé tchýně slouží brýle dodnes a naposledy byla u očního před 20 léty se na mně paní Mgr.podívala jak na exota s prohlášením,že doopravdy musím měnit brýle (ne jenom čočky) po 2 letech.Nakonec mne ta sranda včera stála 3.000,-.Tak jsme přemýšlela,že takový člověk by měl mít příjem alespoň 40.000,-aby se mohl udržet v kondici.Alespoň v mém případě.
-1x měsíčně masér na udržování nebolestivých zad
-2x měsíčně na úkony u neurologa
-2x ročně zubař
-2x za 3 měsíce na kadeřnici,aby nevypadala jak bezdomovec
-1x týdně na cvičení v tělocvičně
-zakoupení různých zdravotních pomůcek,jako např.matraci z líné pěny
Toto mne napadlo jen co bych potřebovala,abych předešla bolestem,jenže to bych musela zdědit nejméně nájemný dům-jak říká má známá.Všem hezký den!
-1x měsíčně masér na udržování nebolestivých zad
-2x měsíčně na úkony u neurologa
-2x ročně zubař
-2x za 3 měsíce na kadeřnici,aby nevypadala jak bezdomovec
-1x týdně na cvičení v tělocvičně
-zakoupení různých zdravotních pomůcek,jako např.matraci z líné pěny
Toto mne napadlo jen co bych potřebovala,abych předešla bolestem,jenže to bych musela zdědit nejméně nájemný dům-jak říká má známá.Všem hezký den!
-

hana - Nový člen
• Stránka 1 z 1