Bolest hlavy u dítěte
• Stránka 1 z 1
Bolest hlavy u dítěte
Co byste dali dětem za lék na bolest hlavy? Máte nějaké zkušenosti, co dětem nejlépe zabírá a co se jim vůbec může dát? Pomohl by Nurofen nebo Panadol? Díky
- Evule77
- Nový člen
Re: Bolest hlavy u dítěte
Evule77 píše:Co byste dali dětem za lék na bolest hlavy? Máte nějaké zkušenosti, co dětem nejlépe zabírá a co se jim vůbec může dát? Pomohl by Nurofen nebo Panadol? Díky
to bude hodně záležet na věku a hmostnosti dítěte - bych se raději zeptala v lékarně..

- rena
- Nový člen
Evule77 píše:Co byste dali dětem za lék na bolest hlavy? Máte nějaké zkušenosti, co dětem nejlépe zabírá a co se jim vůbec může dát? Pomohl by Nurofen nebo Panadol? Díky
Evule, moji ceru taky bolela hlava. Ma to jednou za cas, ale zjistili jsem, ze malo pije. Takze uz ted vice dbame na pitny rezim. Jinak, kdyz uz nemohla spat a stezovala si na bolest, dala jsem ju Nurofen. Rano ji uz nic nebylo.
- Zuzana
- Nový člen
Nejdriv bych zjistila co zpusobuje bolest hlavy meho ditete. Muze to byt nevyspani, caste koukani na televizi, do pocitace ( samozrejme dle veku ditete ) spatna strava, vycerpanost, perioda, spatny pitny rezim, rychly rust. Nejdriv zjistit puvod bolesti hlavy a snazit se odstranit vsechny aspekty, ktere k tomu vedou. Tablety az v krajnim pripade, aby si telo nezvyklo.
-

Aneke - Nový člen
Aneke sto bodov.
-

Myjka - Nový člen
Mému synovi budou 3 roky. Radila jsem se s doktorkou a říkala, že mu léky, jako je nurofen, nemám dávat zatím. Měl by více pít. Tak se snažíme více pít a uvidíme.
- Evule77
- Nový člen
moje dcera tohle mela. Jednou jsem ji rped spanim dala od bolesti Nurofen, je ji uz 10 a fakt nemohla ani spat. A je pravda, ze jsme pak zjistili, ze nepila. Ted si na tohle davame vic pozor.
- Zuzana
- Nový člen
Mě kdysi dávno jako náctileté naši udělali hořkou kávu s citronem (no,chutné to nebylo
),ale pomohlo to.Tehdy...
),ale pomohlo to.Tehdy...Přej-budeTi přáno.
-

Knoflíček.cz - Nový člen
Aneke, přesně. A může to být i případnou začínající oční vadou - takže zkontrolovat u lékaře zrak.
-

DIVA - Nový člen
DIVA píše:Aneke, přesně. A může to být i případnou začínající oční vadou - takže zkontrolovat u lékaře zrak.
Ano, i tahle moznost je pravdepodobna.
-

Aneke - Nový člen
• Stránka 1 z 1