Bylinky
Re: Bylinky
Kamilko, už jsem byla v sobotu i v neděli, bylo krásně, byli jsme dopoledne a ani tam nebylo tak narváno
. Taky mám tuhle cyklostezku moc ráda a na jaře je nejkrásnější 
Na ten cukr mi Hanka poradila bylinkáře, tak teď piju čajíky a zatím jdou hodnoty dolů. Ale taky Ti děkuji za typ
. Taky mám tuhle cyklostezku moc ráda a na jaře je nejkrásnější 
Na ten cukr mi Hanka poradila bylinkáře, tak teď piju čajíky a zatím jdou hodnoty dolů. Ale taky Ti děkuji za typ

-

Iwab - Stálý člen
Ano, Divuš, Hana 23
a jsem fakt spokojená 
a jsem fakt spokojená 
-

Iwab - Stálý člen
Iwab píše:Ano, Divuš, Hana 23a jsem fakt spokojená
Díky, musím jí napsat.
-

DIVA - Stálý člen
Jednoznačně hlasuji pro bylinky, vždycky jsem věřila přírodě. Akorát že když člověk žije v Ostravě, je dost velký problém sehnat si bylinky v čerstvém stavu, jaksi opravdu za barákem nemám louku plnou rozkvetlých bylin. Takže stejně sahám po bylinkách z lékárny, třeba na kašel už dlouho kupuju sobě i dětem sirup Stopkašel, protože se mi osvědčil. Ačkoliv je z lékárny, je přírodní a neobsahuje přidané chemikálie, jenom bylinky takže i já mám svojí alternativu, jak rodině pomoct s nemocemi pomocí bylinek. Stejně tak se snažím sáhnout po přírodních produktech i při jiných obtížích.
- EmcaN
EmcaN píše: jaksi opravdu za barákem nemám louku plnou rozkvetlých bylin.
EmcaN, to má opravdu málokdo
. Možná je dobré vytipovat si slušného prodejce bylin; někdy na pár bylinek postačí i lodžie nebo záhon na zahrádce.-

DIVA - Stálý člen
Ahoj všichni-hlavně ahoj Divo,tak se pochlub,jak jsi zatočila s osázením/zakoupením/svých bylinek.Já se taky musím pochlubit,mám další super bylinky a dokonce mám i pravý celík zlatobýl,který jsem i na své bylin.zahrádce vypěstovala.A co chci ještě napsat,daří se mě pořád nekouřit,ale za celý rok jsem postupně přibrala 8kg.Tedˇpřed vánocema je to pěkný průšvih-všechno mě moc chutná a pak to tak dopadá.Tak tedˇještě najít bylinku na hubnutí-bylo by skvělé,no co.Tak napiš a pochlub se.

-

Kamilka - Nový člen
dobrý den nemá někdo z vás zkušenosti s léčením bacilů na průduškách,ráda bych nějaký bylinkový čistící čajík,dostala jsem antibiotika a ty jsem vyhodila,bylo mě po nich špatně děkuji jana
- nany
nany píše:dobrý den nemá někdo z vás zkušenosti s léčením bacilů na průduškách,ráda bych nějaký bylinkový čistící čajík,dostala jsem antibiotika a ty jsem vyhodila,bylo mě po nich špatně děkuji jana
Kamilka (příspěvek nad tebou) by ti určitě poradila.Tá zná bylinky,snad tě bude číst.
-

hana - Stálý člen
Ahoj,ráda bych ti poradila něco na průdušky,ale nevím jestli ti toto pomůže,ale jestli trpíš na průdušky,tak je to trochu delší na popovídání/manžel trpěl na průdušky od malička až do 28let a dnes už neví,co to je/Nejdříve bych ti doporučila ,,schizandra čínská"Léčebně se projevuje tím,že léčí plíce a průdušky,snižuje obsah cukru v krvi,chrání proti infekcím,zlepšuje funkci jater,zvyšuje imunitu atd.Jsou to usušené kuličky/velké asi jako pepř/,má to zvláštní chutˇ,ale dá se na to zvyknout.Pokud si je koupíš,tak ti napísnu,jak je nejlépe užívat.A taky by ti pomohlo,spařit mátu-nejdříve dloho inhalovat-rychle zabírá,potom i pít.
Zdraví Kamilka. 
Zdraví Kamilka. 
-

Kamilka - Nový člen