Prosím o info ze SAE
• Stránka 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Prosím o info ze SAE
Ferdin píše:.....nebo budeš odpočívat v lehátku, ve stínu, s chladivým nápojem, tělem ošetřeným laskavou rukou přítele, poslouchajíc příjemnou muziku, doma na zahrádce?
Ty znáš mého partnera?
Ferdí, vzhledem k tomu, že jsem letos absolvovala už 2 nemocniční pobyty a je dost možné, že mě čeká třetí; vzhledem k tomu, že jsme se hustě pustili do přestavby baráku a taky proto, že moje dcera by ráda jiné bydlení, to vidím na ten chladivý nápoj v zahradě
Ale uvidíme, co dny přinesou.
Naposledy upravil DIVA dne 10.04.2012 09:46, celkově upraveno 1
-

DIVA - Nový člen
Mne uz volani dalek zacalo unavovat a prave ten chladivi napoj na terase, zpev ptacku, kolem klid a ticho mne zacina naplnovat.
-

Aneke - Nový člen
Aneke, naprosto Tě chápu. Mě teda volání dálek zatím až tak neunavuje, ale když jsem si kdysi přečetla, že balení kufrů, přípravy, cesta atd. v souvislosti s dovolenou může znamenat docela slušný stres pro organismus, musela jsem dát autorům za pravdu. Přestože jsem s exmanželem brázdila ty silnice až daleko na východ moc ráda a všecko klaplo, přece jen napětí v tom bylo. Teď se současným partnerem preferujeme spíš ten klid na zahradě
. Ale ať se vzdám jakýchkoli cest (Emiráty mi fakt zatím každý spíš pohaněl), přece jen tu Madeiru bych viděla ráda. 
. Ale ať se vzdám jakýchkoli cest (Emiráty mi fakt zatím každý spíš pohaněl), přece jen tu Madeiru bych viděla ráda. 
-

DIVA - Nový člen
DIVA píše:Ferdin píše:.....nebo budeš odpočívat v lehátku, ve stínu, s chladivým nápojem, tělem ošetřeným laskavou rukou přítele, poslouchajíc příjemnou muziku, doma na zahrádce?
Ty znáš mého partnera?![]()
![]()
Ferdí, vzhledem k tomu, že jsem letos absolvovala už 2 nemocniční pobyty a je dost možné, že mě čeká třetí; vzhledem k tomu, že jsme se hustě pustili do přestavby baráku a taky proto, že moje dcera by ráda jiné bydlení, to vidím na ten chladivý nápoj v zahradě![]()
Ale uvidíme, co dny přinesou.
Divo, Tvého partnera neznám, ale někteří chlapi jsme všichni stejní.
Nemocniční pobyty a přebudovávání baráku není dobrá kombinace. Ale jestli máš kolem sebe šikovnou rodinu, tak buď v pohodě a na zahradě v klidu relaxuj. Možná se budeš cítit lépe, než při cestování a vším co s cestováním souvisí.

- Ferdin
- Nový člen
Jo,Ferdíí a Divuš.
Taky bych si tak klidně zalebedila.
Jen...to moře (ale ani ne v zimě ani jen tak "odněkud") bych asp.1x v životě vidět chtěla.
Taky bych si tak klidně zalebedila.
Jen...to moře (ale ani ne v zimě ani jen tak "odněkud") bych asp.1x v životě vidět chtěla.

Přej-budeTi přáno.
-

Knoflíček.cz - Nový člen
Knoflíček.cz píše:Jo,Ferdíí a Divuš.Taky bych si tak klidně zalebedila.
![]()
Knoflí, není všem dnům konec. Někdy si něco tak silně přejeme, že se přání nakonec splní. Když ne, krásné sny jsou také fajn a nemůže se jimi pochlubit každý.

- Ferdin
- Nový člen
Máš pravdu,Ferdi.Spíš jen dodám,že mám i "lepší" přání,které bych raději,aby se mi splnila.Moře není něco,bez čeho bych se neobešla.
Přej-budeTi přáno.
-

Knoflíček.cz - Nový člen
Ferdin píše:Nemocniční pobyty a přebudovávání baráku není dobrá kombinace.
No není, není... Ale zase jsem si díky tomu trošku víc začala vážit domácí stravy
(ta nemocniční je fakt jen na přežití) a co se týká budování: hééééč, už umím zacházet s bruskou
. Nakonec snad budu mít i svaly nebo co
.Knoflí, neboj, s těmi přáními má Ferda pravdu, akorát pak nesmíš být překvapená, když jejich splnění přijde jakoby v nevhodnou dobu, případně se cesta obrátí na jinou světovou stranu.
My jsme si za socálu přáli vyjet na západ a jen co se hranice otevřely, začali jsme jezdit na východ
a nelitujeme - připadá nám to tam (někdy) prostě zajímavější. Takže pozor - přání se někdy může trošku poobrátit, takže ho formuluj co nejpřesněji.

-

DIVA - Nový člen
• Stránka 4 z 4 • 1, 2, 3, 4