Plastické operace

Re: Plastické operace

Příspěvekod Plamínek » 27.09.2011 15:16

Ano ano, můj manžel byl šíleně pomalý. Ten pracoval tak rychle, jako se vrstvy kapradí mění v uhlí, takže já jsem se chovala jako foton odjakživa. :mad:
Plamínek
Nový člen

Příspěvekod Kčenka.a. » 10.04.2012 14:16

Tak já se můžu podělit o svou zkušenost. Byla jsem na liposukci břicha v Brne u pana MUDr.IVANA JUSTANA, Ph.D.
A ted jsem na prosto spokojená. Všechno proběhlo vpořádku, dlouho se to nehojilo, jizva maličká. A já mam konečně zas o dost blíž k mé vysněné postavě..zbytek chci doladit pohybem a změněnou životozprávou.
Kčenka.a.
Nový člen

Příspěvekod DIVA » 10.04.2012 14:25

celem píše:a já jsem líná jak veš

Celem, to Ti nevěřím :D :D .
Plamí, s tím kapradím - se tady chechtám.... :D Navíc s tou Tvou fyzickou aktivitou určitě nepotřebuješ žádné liposukce!
DIVA
Nový člen

Příspěvekod celem » 12.04.2012 07:39

DIVA píše:
celem píše:a já jsem líná jak veš

Celem, to Ti nevěřím :D :D .
Plamí, s tím kapradím - se tady chechtám.... :D Navíc s tou Tvou fyzickou aktivitou určitě nepotřebuješ žádné liposukce!

:D Taky se musím smát. Plamínek měla historický exemplář z pravěku a to mohla zúročit. :D
Divuš, zrovna dneska se chystám povalovat, protože počasí vypadá na lelkování :D
celem
Nový člen

Příspěvekod DIVA » 12.04.2012 08:28

celem píše:Divuš, zrovna dneska se chystám povalovat, protože počasí vypadá na lelkování :D

I Ty jedna provokatérko :D a já tu zas budu čumákovat do večera - já mám neskutečné štěstí, že mě ta práce baví, jinak už bych dávno byla zralá na Chocholouška :D . I když......... :D
Musíš mi někdy říct, jak ti "lelci" vypadají :) .
Ne, já jsem si včera udělala super lelkovací večer, dojela jsem z práce a pak ze servisu už nějak kolem sedmé a do půlnoci jsem si štěstím a blahem z toho volného času četla zahrádkáře a luštila křížovky - prostě jsem NIC nedělala.
DIVA
Nový člen

Příspěvekod Jitka7 » 24.04.2012 13:51

Kčenka.a. píše:Tak já se můžu podělit o svou zkušenost. Byla jsem na liposukci břicha v Brne u pana MUDr.IVANA JUSTANA, Ph.D.
A ted jsem na prosto spokojená. Všechno proběhlo vpořádku, dlouho se to nehojilo, jizva maličká. A já mam konečně zas o dost blíž k mé vysněné postavě..zbytek chci doladit pohybem a změněnou životozprávou.

Ahoj. byla jsi u pana Justana? Já se právě taky tam chystám, ale mám strach, tak moc ráda čtu tvůj příspěvek. Trošku mě uklidnil. Ale stejně z toho mam strach. doufám, že to všechno dopadne dobře :/. Přece jenom to není sranda. Ale slyšela jsem na tohoto pana doktora samó chválu, tak i to mě uklidňuje.
Jitka7
Nový člen

Plastika nosu

Příspěvekod Andrejjka » 15.05.2012 11:58

Ahoj. nevím, kam to zařadit. Ale chci jít na plastiku nosu , ale vůbec nevim kam tady po Brně se zajít podívat. Nevím kdo je dobrý a zkušený. Máte někdo nějaké zkušenosti?
Andrejjka
Nový člen

Re: Plastika nosu

Příspěvekod baara007 » 15.05.2012 15:39

Andrejjka píše:Ahoj. nevím, kam to zařadit. Ale chci jít na plastiku nosu , ale vůbec nevim kam tady po Brně se zajít podívat. Nevím kdo je dobrý a zkušený. Máte někdo nějaké zkušenosti?

Ahoj Andrejjko, presunula jsem tvuj prispevek do plastickych operaci, doufam, ze to neva :) S Brnem ti neporadim, ale urcite tam neco bude, nicmene mozna bych kvuli takove veci jela spis do Prahy, kde je tech center vic! ale tim nechci rict, ze v Brne je neco spatne! to chran buh! ale rozhodne u toho nosu je dobre dvakrat merit a jednou rezat, precejen to bude na ocich stale :-O
Ja sama uvazuju o otoplastice, ale porad sbiram odvahu!
baara007
Nový člen

Příspěvekod Knoflíček.cz » 15.05.2012 16:12

To je...operace odstátých uší?
Přej-budeTi přáno.
Knoflíček.cz
Nový člen

PředchozíDalší

Zpět na Plastická chirurgie