Plastické operace
Re: Plastické operace
Ano ano, můj manžel byl šíleně pomalý. Ten pracoval tak rychle, jako se vrstvy kapradí mění v uhlí, takže já jsem se chovala jako foton odjakživa. 

-

Plamínek - Nový člen
Tak já se můžu podělit o svou zkušenost. Byla jsem na liposukci břicha v Brne u pana MUDr.IVANA JUSTANA, Ph.D.
A ted jsem na prosto spokojená. Všechno proběhlo vpořádku, dlouho se to nehojilo, jizva maličká. A já mam konečně zas o dost blíž k mé vysněné postavě..zbytek chci doladit pohybem a změněnou životozprávou.
A ted jsem na prosto spokojená. Všechno proběhlo vpořádku, dlouho se to nehojilo, jizva maličká. A já mam konečně zas o dost blíž k mé vysněné postavě..zbytek chci doladit pohybem a změněnou životozprávou.
- Kčenka.a.
- Nový člen
celem píše:a já jsem líná jak veš
Celem, to Ti nevěřím
.Plamí, s tím kapradím - se tady chechtám....
Navíc s tou Tvou fyzickou aktivitou určitě nepotřebuješ žádné liposukce!-

DIVA - Nový člen
DIVA píše:celem píše:a já jsem líná jak veš
Celem, to Ti nevěřím![]()
.
Plamí, s tím kapradím - se tady chechtám....Navíc s tou Tvou fyzickou aktivitou určitě nepotřebuješ žádné liposukce!
Taky se musím smát. Plamínek měla historický exemplář z pravěku a to mohla zúročit.
Divuš, zrovna dneska se chystám povalovat, protože počasí vypadá na lelkování

-

celem - Nový člen
celem píše:Divuš, zrovna dneska se chystám povalovat, protože počasí vypadá na lelkování
I Ty jedna provokatérko
a já tu zas budu čumákovat do večera - já mám neskutečné štěstí, že mě ta práce baví, jinak už bych dávno byla zralá na Chocholouška
. I když.........
Musíš mi někdy říct, jak ti "lelci" vypadají
.Ne, já jsem si včera udělala super lelkovací večer, dojela jsem z práce a pak ze servisu už nějak kolem sedmé a do půlnoci jsem si štěstím a blahem z toho volného času četla zahrádkáře a luštila křížovky - prostě jsem NIC nedělala.
-

DIVA - Nový člen
Kčenka.a. píše:Tak já se můžu podělit o svou zkušenost. Byla jsem na liposukci břicha v Brne u pana MUDr.IVANA JUSTANA, Ph.D.
Ahoj. byla jsi u pana Justana? Já se právě taky tam chystám, ale mám strach, tak moc ráda čtu tvůj příspěvek. Trošku mě uklidnil. Ale stejně z toho mam strach. doufám, že to všechno dopadne dobře :/. Přece jenom to není sranda. Ale slyšela jsem na tohoto pana doktora samó chválu, tak i to mě uklidňuje.
- Jitka7
- Nový člen
Plastika nosu
Ahoj. nevím, kam to zařadit. Ale chci jít na plastiku nosu , ale vůbec nevim kam tady po Brně se zajít podívat. Nevím kdo je dobrý a zkušený. Máte někdo nějaké zkušenosti?
- Andrejjka
- Nový člen
Re: Plastika nosu
Andrejjka píše:Ahoj. nevím, kam to zařadit. Ale chci jít na plastiku nosu , ale vůbec nevim kam tady po Brně se zajít podívat. Nevím kdo je dobrý a zkušený. Máte někdo nějaké zkušenosti?
Ahoj Andrejjko, presunula jsem tvuj prispevek do plastickych operaci, doufam, ze to neva
S Brnem ti neporadim, ale urcite tam neco bude, nicmene mozna bych kvuli takove veci jela spis do Prahy, kde je tech center vic! ale tim nechci rict, ze v Brne je neco spatne! to chran buh! ale rozhodne u toho nosu je dobre dvakrat merit a jednou rezat, precejen to bude na ocich stale :-O Ja sama uvazuju o otoplastice, ale porad sbiram odvahu!
-

baara007 - Nový člen