Jak ho vytěsnit z hlavy?

Re: Jak ho vytěsnit z hlavy?

Příspěvekod celem » 27.04.2012 16:24

Normální žena píše:No právě,
nevybírají si ženy, které vědí co chtějí, ty by jim to jinak vysvětlily, nicméně, právě ten odpor a ta nenávist vůči manželovi, se může nakonec i u takovéhle ženy obrátit v její štěstí, že už se sebou nenechá manipulovat...

A to by bylo jen dobře :)
celem
Nový člen

Příspěvekod Knoflíček.cz » 27.04.2012 16:59

Tak tak-nesmějí to ženy podceňovat už na začátku.Proto se mi dost líbil i tento článek.
http://www.prozeny.cz/magazin/sex-a-vzt ... -ne-sluzku
Přej-budeTi přáno.
Knoflíček.cz
Nový člen

Příspěvekod czDanda » 27.04.2012 17:00

Ještě naposledy k Aneke: kromě toho, že miluje kytky o ní vím, že je hluboce věřící člověk. Ti jsou zkrátka jiní. Ne horší - ale pro nevěřící často nepochopitelní.
Taková byla i moje babička. Děda pro ni byl poloviční Pánbůh, vše co řekl platilo, nikdy proti němu nevystoupila, i když jsem někdy tušila, že se s ním úplně neztotožňuje.A kromě kostela měla spoustu kamarádek, se kterými se navštěvovala.
Nechtějte po Aneke, aby pomlouvala svého muže. Neudělá to. Občas sem hodí jiný názor jen proto, aby rozproudila diskuzi. A nakonec - kdoví? Třeba jsou Bobule s Bobuličem vážně big love. :rolleyes:
czDanda
Nový člen

Příspěvekod celem » 27.04.2012 17:44

czDanda píše:Ještě naposledy k Aneke: kromě toho, že miluje kytky o ní vím, že je hluboce věřící člověk. Ti jsou zkrátka jiní. Ne horší - ale pro nevěřící často nepochopitelní.
Taková byla i moje babička. Děda pro ni byl poloviční Pánbůh, vše co řekl platilo, nikdy proti němu nevystoupila, i když jsem někdy tušila, že se s ním úplně neztotožňuje.A kromě kostela měla spoustu kamarádek, se kterými se navštěvovala.
Nechtějte po Aneke, aby pomlouvala svého muže. Neudělá to. Občas sem hodí jiný názor jen proto, aby rozproudila diskuzi. A nakonec - kdoví? Třeba jsou Bobule s Bobuličem vážně big love. :rolleyes:

Dandi, vůbec nechci, aby Aneke haněla svého manžela, ale mrzelo mě, jak se obula do maminek, které svoje děti svěří na hlídání někomu jinému. Jestli je pro někoho mateřství jedinou náplní života, tak mu to neberu, ale nelíbí se mi, když odsoudí druhé, které to tak nemají. Vůbec nemám ráda extrémy a zrovna tak mi nikdy nebyly sympatické ženy, které prohlašovaly, jak s chlapem zatočí, tohle si nenechají líbit, jim by to udělal jen jednou, hned by měl kufry za dveřma atd. Já myslím, že ženy, které prohlašují, že chlapa nepotřebují, obejdou se bez něho, ve skutečnosti jsou osamělé a touží po hezkém vztahu.
K Bobuli jsem už psala, že si netroufnu to odsoudit, protože nic není jen černobílé a mně jí je spíš líto. Chápu holky, které ji daly pocítit, co si o ní myslí, protože zažily něco podobného na vlastní kůži, když je manžel opustil kvůli milence, která pro něj měla pochopení. Já takovou zkušenost nemám, možná proto nejsem tak radikální, ale jistý je, že to dobře není a pochybuju, že to bude mít šťastný konec.
celem
Nový člen

Příspěvekod Normální žena » 27.04.2012 21:05

celem píše:Já myslím, že ženy, které prohlašují, že chlapa nepotřebují, obejdou se bez něho, ve skutečnosti jsou osamělé a touží po hezkém vztahu.
K Bobuli jsem už psala, že si netroufnu to odsoudit, protože nic není jen černobílé a mně jí je spíš líto.

Také si myslím, že ženy, které prohlašují, že muže ke svému životu nepotřebují, jsou hodně osamělé, a tak to tímhle překryjí.
Myslím, že na každého čeká nějaký Aneken, a někdo ho také nepotká celý život.

Co se týče Bobule, láska je slepá ve všech směrech, také to znám, někdy to procitnutí bývá bolestné a někdy se přerodí v nádherný vztah, je jasné, že v některých případech se lidé nerozejdou v dobrém, a možná Bobule bude mít big love, jak píše Danda, nikdo nevíme, co nás ještě v životě čeká, co krásného nebo smutného, ale když proto sami začneme vytvářet podmínky, tak problémy jsou hned na světě.
Normální žena
Nový člen

Příspěvekod Ferdin » 28.04.2012 07:25

Krásnou sobotu všem.
Dovoluji si poznamenat. Nevytěsňovat, naopak s tím co v hlavě zůstalo, dobré i špatné, pracovat.
Ferdin
Nový člen

Příspěvekod Knoflíček.cz » 28.04.2012 07:50

Jistě myslíš název vlákna,Ferdi.100% souhlas.Právě (i) tohle všechno nás formuje.Bez toho by jsme byli jako lidi,co se probudí se ztrátou paměti.Nevědět,kdo jsem vůbec já sám,jaký jsem,co jsem zažil,koho a co mám rád,čím jsem se poučil,jakou mám minulost...prostě NIC,to musí být příšerný..... :o Jen jsi mi svým příspěvkem "vnuknul" tuhle představu. ;)
Přej-budeTi přáno.
Knoflíček.cz
Nový člen

Příspěvekod Aneke » 28.04.2012 10:16

Je krasny sobotni den a bylo by lepsi travit ho hezky na slunicku, ale protoze dnes se plany u nas zmenily a " kvocna " :) ( nic ve zlem, zamyslim si zamenit identitu z Aneke na kvocna :) ) ma den jen pro sebe, tak si zde chvili v klidu s Vami popovidam. Mam strach, ze se nevmestnam dnes do par radku, ale daly jste mi proto duvod, tak me omluvte

Zamerne zde davam prispevek, ktery Vas tak rozhorcil, aby jste si ho znovu pozorne precetly. Reagovala jsem na situaci ktera se vyhradne tykala bobule, nevim proc jste vybocily z tematu a resily hlidani deti u Vas doma...... Situce hlidani deti v rodine, kdy chodime do prace, neb i do skoly jsem zde neresila. Prece taky jsem si prosla timhle obdobim a vim, ze bezpomoci manzela a nekdy i v krizovych situacich me maminky, by jsme to pri tolika detech nezvladli. Pokud jsem se zde vyjadrila, " ze by mi neprosla hodinova akce...a to bude zaroven i odpoved formou otazky pro Divu. V pripade ze jsi chodila do prace, neb jak pises do skoly, vzdy u Vas jste resili hlidani ditete hodinu pred odchodem z domu ? Myslim, ze takove reseni ani u Vas nefungovalo, prece by to byla stresova situace, pro vsechny zucastnene.......
celem je rozhorcena, ze jsem napadala zde matky atd. precetla jsem si znovu tenhle prispevek a nejsem si toho vedoma, ze by to tak melo vyznet, pokud se mylim tak se omlouvam.
Jinak hodnoceni me osobnosti je uplne mimo a proto potvrzuje pravidlo, ze pokud zde komunikujete s nekym tak se muzete jen domnivat, vykreslit si svuj scenar ( coz my zeny mame k tomu tendenci, nase bujna fantazije dobre pracuje )

Taky je zajimave jak rychle menite nazor, jednou jsem s manzelem protoze bych se nemohla osamostatnit, nemam penize.....ja trvrzeni vyvratim, najednou je zde jina varianta a sveho nezamestnaneho Anekena zivim. U nas se momentalne nic nezmenilo, nejake procento z vysi prijmu v zamestnani, nezamestnani po urcitou dobu dostavaji, takze i z toho jeste Aneken zaplati vsechny slozenky, postara se o auto, dela vsechny velke nakupy, naopak me toho moc uz nezbyva na zaplaceni ( pisu zde tyto informace proto, aby jste si svuj nazor trochu poopravili, pokud to vyzni jako samochvala, samy jste si o to rekly, nemam to v umyslu....) musim zde taky podotknout, ze Aneken nikdy nechtel abych chodila do prace ( nemusite to komentovat :D ) jenze ja jsem do te prace chtela chodit ( to aby jste vedely, ze i ja mam svuj nazor a Aneken kapituluje :D a proto do ni chodim az do dnes :o Prispevku zde nabehlo tolik, ze si uz nepamatuji co jste si praly vedet a co naopak me posmutnilo. Vim, ze nekdo tu psal o muzi ktery ma pet deti z poznamkou, kdo by ho vlastne chtel ....tohle bylo vazne ubohe :mad:

Dalsi cast prispevku se nezobrazila, takze musim znovu jeste pozdeji doplnit.
Naposledy upravil Aneke dne 28.04.2012 12:20, celkově upraveno 1
Aneke
Nový člen

Příspěvekod Aneke » 28.04.2012 10:41

Bylo na me par otazek od normis, treba co budu delat atd. kdyz zemre muj manzel, to mi dalo otazku po probdele od bolesti noci, co bude delat muj manzel kdyz ja zemru ?
Co jsem si udelala v posledni dobe dobreho pro sebe a kdy jsem blbla...na tuhle otazku mam hned odpoved, ale nevim zdali by Vas uspokojila a nerozpoutala znovu debatu. Kazdy mame ruzny nazor na vtip i krasu. Jen citat ktery jsem napsala od autora " Stastny to clovek, ktery i s tim malo co ma je stastny " podlehl kritice, mozna jen proto, ze jsem ho citovala ja
Nejsem si vedoma,ze bych nad sve sily a nejak extremne se obetovala svym detem, neb Anekenovi. Jsem to Ja a ja takova jsem, byla a budu. Neridim se loktama, ale citem a laskou. Tak se chovam v rodine v praci a vsude... Ikdyz jsem byla nadrizena, nikdy jsem po svych zamestnancich nekricela, nevyhrozovala, nedavala jsem nikomu najevou svou autoritu, ba naopak nekdy jsem delala s nima to co nebylo v me naplni praci. Po zkusenostech jsem vedela, ze tenhle zpusob ma vetsi efekt, nez nejaka karna opatreni ,vyhrozovani.
Preji Vam moc krasny sobotni vikend, a sobe taky. Zitra jsem pozvana na grilovacku, takze si budu uzivat.
Trochu mam ted v tom co jsem psala gulas, cast prispevku se mi nezobrazil ( musela jsem na cas prerusit psani ) a proto ted se znovu bojim jak to dohromady vyzni.

Tak jen jak nezavisly pozorovatel, ktery nema zadnou zkusenost. Myslim ze na vec se lze divat vic pohledy. Takze jeden zde byl rozebran do podrobna a ted kdyby to bylo jinak, coz taky v nekterych pripadech muze byt
Urcite panovi se ve vztahu nelibilo a jak uz jsem zde byla poucena, proc travit cely zivot s nekym s kym si nerozumime, kdyz na me nekdo ceka lepsi atd. Takze asi ho potkala ta lepsi Jenze ta po case pochopila, ze od pana vztah jeste neni na ukonceni a dala jim jeste jednu sanci a odjela do zahranici. Pan s manzelkou to zkusili na podruhe a ouha prislo detatko ktere melo napomoct ke slepeni a znovu nalezeni vztahu. Jenze manzelka z nejakych pricin a duvodu, pana vyhodila. Bobule se vraci a zjisti, ze vlastne duvod rozluky neni ona, ale jejich nezhody.....a tak se vraceji k sobe. Pan je ted vazan nejen na manzelku, ale i na dite a to je samozrejme problem,,,,,,zbytek si uz sami dokreslete

Jinak jako matky jste me trochu prekvapily. Nikdy by mi neprosla hodinova akce odjezdu do zahranici od nemocneho ditete v manzelstvi, natoz...Jinak ani bych to neudelala, mam urcite prava, ale tyhle nevyuzivam v takovych situacich. Pokud vim tak matka je pro dite urcite bezpeci a to bezpeci prave potrebuje citit, kdyz mu neni dobre. Otec je naopak clovek z kterym si hraje....
Probirali jsme zde nasledky teplot u ditete ....jednou jsem byla rozjeta mimo domov a cestou jsem dostala telefon, ze dite melo uraz ve skole a jede rychlovkou do nemocnice. Ani nachvili jsem neresila co, kde, kdy bude, ale otocila jsem auto a jela na spatek za svym ditetem. Nic me nezajimalo jake budou dusledky atd. proste dite u me hraje bod jedna. Az bylo na operacnim sale, tehdy jsem se zacala omlouvat.....

Takze pohled opacny na situaci.......
Naposledy upravil Aneke dne 28.04.2012 12:24, celkově upraveno 1
Aneke
Nový člen

Příspěvekod Normální žena » 28.04.2012 10:52

Aneke chápu, že některé příspěvky Ti mohly připadat necitlivé, nicméně tomu, co jsi napsala nerozumím, ale nemusíš mi to vysvětlovat, každý si žijeme své životy nezávisle na druhých, někdy dobře někdy špatně, ale neexistuje žádné univerzální pravidlo, a já jako věřící člověk vím, že to nezachrání ani 10 přikázání
jediné, co v životě vím, že určitě neudělám:
nezabiju
přeju Ti hodně štěstí
Normální žena
Nový člen

PředchozíDalší

Zpět na Láska, romantika, seznámení...