Výměna manželek
Re: Výměna manželek
Knoflíček.cz píše:..a na Farmáře někdo koukáte?
Knoflí koukám i na farmáře, ale až mám čas, tak na netu. Jsem zvědavá, jak dopadne Jiří se Simonou, přála bych jim aby jim to vyšlo
Honza mi přijde nechutný, jak se chová k Oli.-

Iwab - Nový člen
Iwab,nejsem žádnej maniak na reality show(třeba hotel Paradise...na to bych ani nekoukla),ale na tyto dvě koukám(i na předešlé série,stejně jako můj přítel,je pak zajímavé pozorovat,na co se zaměřují chlapi...
).
Simča se nepáře,ale umí to s ním a jde do toho,i když je to zřejmě panic,co ani líbat neumí(tím ho nehaním)a Honza vypadá i působí stejně,jako jeho nemyté vlasy.
Ale ta blondýna..jo,Kačka-ta nejdřív mluví a pak teprve myslí...někdy je dobrá,ale k němu by asi pasovala nějaká "mezi" těma dvěma.Ani ne málo mluvná ani moc pořád nekritizující,co neustále opakuje,že chce "život žít"
nebo tak nějak.
).Simča se nepáře,ale umí to s ním a jde do toho,i když je to zřejmě panic,co ani líbat neumí(tím ho nehaním)a Honza vypadá i působí stejně,jako jeho nemyté vlasy.
Ale ta blondýna..jo,Kačka-ta nejdřív mluví a pak teprve myslí...někdy je dobrá,ale k němu by asi pasovala nějaká "mezi" těma dvěma.Ani ne málo mluvná ani moc pořád nekritizující,co neustále opakuje,že chce "život žít"
nebo tak nějak.Přej-budeTi přáno.
-

Knoflíček.cz - Nový člen
baara007 píše:DIVA píše:hel píše:" - řadí to podle barev, dává kolíčky stejné barvy jako věšený kus a pak si celý ten sušák fotí :-))).
Tak barvy jsou vlastně vyřešeny už tím, že je nějak organizovaně hodíme do pračky, že jo :-). (Červené s bílým UŹ neperu). Kolíky stejné barvy jsem občas (podle nálady, času a toho, jak šikovně jsem hmátla do košíku) taky docela ráda dávala třeba dva modré nebo dva červené na jeden jakkoliv barevný kus (takže náznak poruchy tam je), ale že bych si to fotila ....
![]()
![]()
tak foceni je tedy vyšší liga, já už mám kolíčky jen dvou barev (bílé a černé) ale nesnesu aby jedno tričko mělo jeden bílý a jeden černý, to musí být stejné, nejlépe pak na jedné šňůře jedna barvaale nefotim si to, dělám to pro můj pocit
Jejda, tak to koukám, jak jsem nepořádná, protože já věším prádlo zásadně bez focení a taky nesleduju barvu kolíčků, takže to mám chaoticky. Jsem teda asi lempl, ale mám zas jiné úchylky

-

celem - Nový člen
Jejda Knoflí, jaká Kačka? U koho je? Nějak teď nevím ke komu patří
Za chvilku Výměna manželek, tak krásný večer

Za chvilku Výměna manželek, tak krásný večer

-

Iwab - Nový člen
Kačka?No,ta,co je u toho s tou přehazovačkou(co-mmch,vypadá příšerně
),jak si ani jedna nechtěla sednout na koně a ona to pak nakonec udělala jen proto,aby si jí všiml(a žárlila,že jsou spolu na procházce).A jak se byla ptát na to místo pekařky-pletla tam vánočky či co.
Taky koukám na Výměnu,jen u toho tentokrát trochu kecáme-milý přijel až po 20h.Ale pisni pak!
),jak si ani jedna nechtěla sednout na koně a ona to pak nakonec udělala jen proto,aby si jí všiml(a žárlila,že jsou spolu na procházce).A jak se byla ptát na to místo pekařky-pletla tam vánočky či co.Taky koukám na Výměnu,jen u toho tentokrát trochu kecáme-milý přijel až po 20h.Ale pisni pak!

Přej-budeTi přáno.
-

Knoflíček.cz - Nový člen
Tak už jsem si vzpomněla, je od toho staršího pána. Ona je trochu komická s tím fňukáním, myslím vzhledem ke svému věku. Ale nerada bych ji soudila, ono to taky může být cíleně sestříhané že
Jo, jo, jen nějak nevím jestli je tak zamilovaná, nebo afektovaná
, možná od každého trochu, ale přece jen je to reality show 
Jo, jo, jen nějak nevím jestli je tak zamilovaná, nebo afektovaná
, možná od každého trochu, ale přece jen je to reality show 
-

Iwab - Nový člen
Teď si to po sobě čtu a je to trochu zmatené, to pro to, že jsem to psala s odstupem a mezitím jsem četla ještě Tvůj nový příspěvek
Jinak Výměna byla taky docela zajímavá, Jitka to nějak nezvládala na to, že je matka 5 dětí, tak mě napadá, proč asi nevychovává 2 z nich? Ale opět to beru raději s rezervou
Naproti tomu, druhá manželka byla trochu zakřiknutá a zdá se, že to bylo postojem vyměněného manžela k lesbičkám. Na druhou stranu s tím tak trochu musela počítat.
Jinak Výměna byla taky docela zajímavá, Jitka to nějak nezvládala na to, že je matka 5 dětí, tak mě napadá, proč asi nevychovává 2 z nich? Ale opět to beru raději s rezervou
Naproti tomu, druhá manželka byla trochu zakřiknutá a zdá se, že to bylo postojem vyměněného manžela k lesbičkám. Na druhou stranu s tím tak trochu musela počítat.-

Iwab - Nový člen
Já jsem nějak nepochytila,čí jsou ty děti z toho lesbického páru,ale kdyby mi na tom jooo záleželo,najdu si to a přehraju.Třeba se něco dočtu v novém článku,který po "Výměně" vždy vyjde-ještě jsem ho nečetla,tak ho dám sem a přečtu.
http://ona.idnes.cz/lesba-andrea-ve-vym ... hy-sex_jup
http://ona.idnes.cz/lesba-andrea-ve-vym ... hy-sex_jup
Přej-budeTi přáno.
-

Knoflíček.cz - Nový člen
Áha,tak už vím víc.Radovan,kterého si to malé dítě fakt omotalo kolem prstu(ale jim to prý prostě "nevadí"
nebo co to říkali),je takto alergický na lesbičky proto,že mu bývalá utekla se ženou-proto se o tom vyjadřuje jako buran (ještě slušné označení)a ta držkatá Andrea má vážně studený odchov(i doslova-když té druhé tam byla tolik zima,ale mít tam až 26 stupňů"?!
Se zbláznila!).Tak to bývá,když se v rodině nevyjadřují city..
Lásku neumí dávat ani přijímat-dokonce ani u dětí.
Sylvě se nedivím,když takové chování zažila u bývalého,ale tomu,že "nemůže" umývat okna "zvenku"=jít ven,jsem se musela smát.
A přesně tento pocit jsem měla.Cituji:"Po skončení natáčení, po výrazně nové zkušenosti, vyznává každý tomu druhému lásku až za hrob a slibuje, že se polepší. Jenže to není láska, ale stesk z odloučení v cizím "nepřátelském" prostředí a stres z natáčení."
nebo co to říkali),je takto alergický na lesbičky proto,že mu bývalá utekla se ženou-proto se o tom vyjadřuje jako buran (ještě slušné označení)a ta držkatá Andrea má vážně studený odchov(i doslova-když té druhé tam byla tolik zima,ale mít tam až 26 stupňů"?!
Se zbláznila!).Tak to bývá,když se v rodině nevyjadřují city..
Lásku neumí dávat ani přijímat-dokonce ani u dětí.Sylvě se nedivím,když takové chování zažila u bývalého,ale tomu,že "nemůže" umývat okna "zvenku"=jít ven,jsem se musela smát.
A přesně tento pocit jsem měla.Cituji:"Po skončení natáčení, po výrazně nové zkušenosti, vyznává každý tomu druhému lásku až za hrob a slibuje, že se polepší. Jenže to není láska, ale stesk z odloučení v cizím "nepřátelském" prostředí a stres z natáčení."
Přej-budeTi přáno.
-

Knoflíček.cz - Nový člen
Iwab,ještě mi to nedá,abych zde nedala 1 z příspěvků pod článkem.Jde o "tátu Andreu".
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
"Sice vypadá jako zachovalá padesátka, ale opravdu převzala roli nezaměstnaného povaleče víc než dobře. Vyhublá utahaná a vyděšená Sylva zastane všechno: uvaří, uklidí, vydělá peníze, zatopí.. No a co zbývá na Andreu? Večer zapnout všechny reproduktory a obrazovky, co v domě jsou, volume do prava a ví, že život užívá. Je pravděpodobně ekonomkou celé domácnosti, takže ví, že tam ona má sedm lidí a na ně patnáct tisíc a že z těch třech tisícovek, co jí zbydou se na elektřinu na všechny ty večerní radosti najde peněz dost a dost. A proč děti učit nějaké ohleduplnosti k druhému, prostě komu reproduktor víc křičí, ten vyhrává a jednou bude sám se sebou v životě spokojený jako táta Andrea - celý doma nehne prstem a jak to klape."
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
"Sice vypadá jako zachovalá padesátka, ale opravdu převzala roli nezaměstnaného povaleče víc než dobře. Vyhublá utahaná a vyděšená Sylva zastane všechno: uvaří, uklidí, vydělá peníze, zatopí.. No a co zbývá na Andreu? Večer zapnout všechny reproduktory a obrazovky, co v domě jsou, volume do prava a ví, že život užívá. Je pravděpodobně ekonomkou celé domácnosti, takže ví, že tam ona má sedm lidí a na ně patnáct tisíc a že z těch třech tisícovek, co jí zbydou se na elektřinu na všechny ty večerní radosti najde peněz dost a dost. A proč děti učit nějaké ohleduplnosti k druhému, prostě komu reproduktor víc křičí, ten vyhrává a jednou bude sám se sebou v životě spokojený jako táta Andrea - celý doma nehne prstem a jak to klape."
Přej-budeTi přáno.
-

Knoflíček.cz - Nový člen