Výměna manželek

Re: Výměna manželek

Příspěvekod Iwab » 24.04.2012 17:40

Knoflíček.cz píše:..a na Farmáře někdo koukáte?

Knoflí koukám i na farmáře, ale až mám čas, tak na netu. Jsem zvědavá, jak dopadne Jiří se Simonou, přála bych jim aby jim to vyšlo :) Honza mi přijde nechutný, jak se chová k Oli.
Iwab
Nový člen

Příspěvekod Knoflíček.cz » 24.04.2012 17:58

Iwab,nejsem žádnej maniak na reality show(třeba hotel Paradise...na to bych ani nekoukla),ale na tyto dvě koukám(i na předešlé série,stejně jako můj přítel,je pak zajímavé pozorovat,na co se zaměřují chlapi... :) ).
Simča se nepáře,ale umí to s ním a jde do toho,i když je to zřejmě panic,co ani líbat neumí(tím ho nehaním)a Honza vypadá i působí stejně,jako jeho nemyté vlasy. :o
Ale ta blondýna..jo,Kačka-ta nejdřív mluví a pak teprve myslí...někdy je dobrá,ale k němu by asi pasovala nějaká "mezi" těma dvěma.Ani ne málo mluvná ani moc pořád nekritizující,co neustále opakuje,že chce "život žít" ;) nebo tak nějak.
Přej-budeTi přáno.
Knoflíček.cz
Nový člen

Příspěvekod celem » 24.04.2012 18:52

baara007 píše:
DIVA píše:
hel píše:" - řadí to podle barev, dává kolíčky stejné barvy jako věšený kus a pak si celý ten sušák fotí :-))).

Tak barvy jsou vlastně vyřešeny už tím, že je nějak organizovaně hodíme do pračky, že jo :-). (Červené s bílým UŹ neperu). Kolíky stejné barvy jsem občas (podle nálady, času a toho, jak šikovně jsem hmátla do košíku) taky docela ráda dávala třeba dva modré nebo dva červené na jeden jakkoliv barevný kus (takže náznak poruchy tam je) :D , ale že bych si to fotila .... :D :D :D

tak foceni je tedy vyšší liga, já už mám kolíčky jen dvou barev (bílé a černé) ale nesnesu aby jedno tričko mělo jeden bílý a jeden černý, to musí být stejné, nejlépe pak na jedné šňůře jedna barva :) ale nefotim si to, dělám to pro můj pocit :)

Jejda, tak to koukám, jak jsem nepořádná, protože já věším prádlo zásadně bez focení a taky nesleduju barvu kolíčků, takže to mám chaoticky. Jsem teda asi lempl, ale mám zas jiné úchylky :rolleyes:
celem
Nový člen

Příspěvekod Iwab » 27.04.2012 20:15

Jejda Knoflí, jaká Kačka? U koho je? Nějak teď nevím ke komu patří :rolleyes:
Za chvilku Výměna manželek, tak krásný večer :) :)
Iwab
Nový člen

Příspěvekod Knoflíček.cz » 27.04.2012 20:52

Kačka?No,ta,co je u toho s tou přehazovačkou(co-mmch,vypadá příšerně :o ),jak si ani jedna nechtěla sednout na koně a ona to pak nakonec udělala jen proto,aby si jí všiml(a žárlila,že jsou spolu na procházce).A jak se byla ptát na to místo pekařky-pletla tam vánočky či co.

Taky koukám na Výměnu,jen u toho tentokrát trochu kecáme-milý přijel až po 20h.Ale pisni pak! :p
Přej-budeTi přáno.
Knoflíček.cz
Nový člen

Příspěvekod Iwab » 27.04.2012 21:20

Tak už jsem si vzpomněla, je od toho staršího pána. Ona je trochu komická s tím fňukáním, myslím vzhledem ke svému věku. Ale nerada bych ji soudila, ono to taky může být cíleně sestříhané že :) Jo, jo, jen nějak nevím jestli je tak zamilovaná, nebo afektovaná :D , možná od každého trochu, ale přece jen je to reality show :)
Iwab
Nový člen

Příspěvekod Iwab » 27.04.2012 22:26

Teď si to po sobě čtu a je to trochu zmatené, to pro to, že jsem to psala s odstupem a mezitím jsem četla ještě Tvůj nový příspěvek :D
Jinak Výměna byla taky docela zajímavá, Jitka to nějak nezvládala na to, že je matka 5 dětí, tak mě napadá, proč asi nevychovává 2 z nich? Ale opět to beru raději s rezervou :) Naproti tomu, druhá manželka byla trochu zakřiknutá a zdá se, že to bylo postojem vyměněného manžela k lesbičkám. Na druhou stranu s tím tak trochu musela počítat.
Iwab
Nový člen

Příspěvekod Knoflíček.cz » 28.04.2012 07:58

Já jsem nějak nepochytila,čí jsou ty děti z toho lesbického páru,ale kdyby mi na tom jooo záleželo,najdu si to a přehraju.Třeba se něco dočtu v novém článku,který po "Výměně" vždy vyjde-ještě jsem ho nečetla,tak ho dám sem a přečtu.
http://ona.idnes.cz/lesba-andrea-ve-vym ... hy-sex_jup
Přej-budeTi přáno.
Knoflíček.cz
Nový člen

Příspěvekod Knoflíček.cz » 28.04.2012 08:15

Áha,tak už vím víc.Radovan,kterého si to malé dítě fakt omotalo kolem prstu(ale jim to prý prostě "nevadí" :confused: nebo co to říkali),je takto alergický na lesbičky proto,že mu bývalá utekla se ženou-proto se o tom vyjadřuje jako buran (ještě slušné označení)a ta držkatá Andrea má vážně studený odchov(i doslova-když té druhé tam byla tolik zima,ale mít tam až 26 stupňů"?! :eek: Se zbláznila!).Tak to bývá,když se v rodině nevyjadřují city.. :( Lásku neumí dávat ani přijímat-dokonce ani u dětí.
Sylvě se nedivím,když takové chování zažila u bývalého,ale tomu,že "nemůže" umývat okna "zvenku"=jít ven,jsem se musela smát.
A přesně tento pocit jsem měla.Cituji:"Po skončení natáčení, po výrazně nové zkušenosti, vyznává každý tomu druhému lásku až za hrob a slibuje, že se polepší. Jenže to není láska, ale stesk z odloučení v cizím "nepřátelském" prostředí a stres z natáčení."
Přej-budeTi přáno.
Knoflíček.cz
Nový člen

Příspěvekod Knoflíček.cz » 28.04.2012 08:52

Iwab,ještě mi to nedá,abych zde nedala 1 z příspěvků pod článkem.Jde o "tátu Andreu". :)
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
"Sice vypadá jako zachovalá padesátka, ale opravdu převzala roli nezaměstnaného povaleče víc než dobře. Vyhublá utahaná a vyděšená Sylva zastane všechno: uvaří, uklidí, vydělá peníze, zatopí.. No a co zbývá na Andreu? Večer zapnout všechny reproduktory a obrazovky, co v domě jsou, volume do prava a ví, že život užívá. Je pravděpodobně ekonomkou celé domácnosti, takže ví, že tam ona má sedm lidí a na ně patnáct tisíc a že z těch třech tisícovek, co jí zbydou se na elektřinu na všechny ty večerní radosti najde peněz dost a dost. A proč děti učit nějaké ohleduplnosti k druhému, prostě komu reproduktor víc křičí, ten vyhrává a jednou bude sám se sebou v životě spokojený jako táta Andrea - celý doma nehne prstem a jak to klape."
Přej-budeTi přáno.
Knoflíček.cz
Nový člen

PředchozíDalší

Zpět na Ze života