Podprsenky

Re: Podprsenky

Příspěvekod hana23 » 24.04.2012 22:57

Knofli,to říkavala moje mamka,protože moje maďarská babička mně to naučila jíst jak jabko a mamka byla z toho dost špatná.Babička umřela,narodila se mladší ségra no a ta má ty borůvky.Tak něco na tom bude.Já jsem dnes skorosnachu přesvědčovala,ať jí hodně kmínové polévky,že je to dobré,když žena kojí,pak má hodně mléka.Ta se na mně podívala a řekla,kde jsi to našla na netu-na netu né,vím to od babičky a ta prohlásila.Ty jsi musela mít tu babičku hrozně ráda,že.No měla jsem ji ráda,byla to rázná ženská,první její úkon hned z rána byl,že si dala štampedličku šlivovice.
hana23
Člen fóra

Příspěvekod celem » 24.04.2012 22:58

hana23 píše:Holky,já bych technicky tu první černou mohla nosit,já už do práce nemusím,ale nevím,co by na to řekl manžel.
A mimochodem já jsem holka prsatá,žádné borůvky.Má mamka pořád říkavala-nejez tu cibuli,budeš mít velká prsa.Já neposlechla a je to tady. :D

Takže vyřadit z jídelníčku cibuli??? :confused: Jinak myslím, že doma by se taková podprsenka mohla nosit, manžel by to určitě ocenil. Bylo by zajímavé v tomto decentním kousku oblečení vítat návštěvy :D
celem
Stálý člen

Příspěvekod hana23 » 24.04.2012 23:06

celem píše:
hana23 píše:Holky,já bych technicky tu první černou mohla nosit,já už do práce nemusím,ale nevím,co by na to řekl manžel.
A mimochodem já jsem holka prsatá,žádné borůvky.Má mamka pořád říkavala-nejez tu cibuli,budeš mít velká prsa.Já neposlechla a je to tady. :D

Takže vyřadit z jídelníčku cibuli??? :confused: Jinak myslím, že doma by se taková podprsenka mohla nosit, manžel by to určitě ocenil. Bylo by zajímavé v tomto decentním kousku oblečení vítat návštěvy :D

Celem,manžel když dorazí z práce je tak unaven,že i kdybych ve dveřích ho vítala nahá,tak si toho nevšimne.On začne reagovat až po večeři.A návštěvy zásadně už domů nezvu (chci mít soukromí a všechno vyřizuji mimo domov)k nám už chodí jenom 90 letá tchýně a té to udělat nemůžu.
hana23
Člen fóra

Příspěvekod celem » 24.04.2012 23:11

hana23 píše:
celem píše:

Celem,manžel když dorazí z práce je tak unaven,že i kdybych ve dveřích ho vítala nahá,tak si toho nevšimne.On začne reagovat až po večeři.A návštěvy zásadně už domů nezvu (chci mít soukromí a všechno vyřizuji mimo domov)k nám už chodí jenom 90 letá tchýně a té to udělat nemůžu.

:D :D :D Ta stará paní by si mohla myslet, že omylem dorazila do hambince. :D :D :D
celem
Stálý člen

Příspěvekod hana23 » 24.04.2012 23:23

Celem,já si myslím,že ona už ani netuší,co je to hanbinec.Je to sice chytrá pani,ale mám dojem,že v těhle věcech neměla nikdy jasno.
hana23
Člen fóra

Příspěvekod Knoflíček.cz » 24.04.2012 23:27

hana23 píše:Celem,já si myslím,že ona už ani netuší,co je to hanbinec.Je to sice chytrá pani,ale mám dojem,že v těhle věcech neměla nikdy jasno.

Hani,ani už se neobtěžuj jí to vysvětlovat. :p
Přej-budeTi přáno.
Knoflíček.cz
Stálý člen

Příspěvekod celem » 24.04.2012 23:27

hana23 píše:Celem,já si myslím,že ona už ani netuší,co je to hanbinec.Je to sice chytrá pani,ale mám dojem,že v těhle věcech neměla nikdy jasno.

Já se přiznám, že jsem v takovém zařízení nikdy nebyla, takže v tom jasno taky nemám. :eek:
celem
Stálý člen

Příspěvekod hana23 » 24.04.2012 23:37

Celem,já taky ne,ale jednou mně pozvala má kamarádka do sexshopu (prodávala tam)a provedla jsem takovou věc,že dodnes se stydím.Ona šla dozadu a já měla hlídat.Uviděla jsem nafukovací pannu a hrozně mně zajímalo,jak to funguje.Strčila jsem prsty i s dlaní do pusy té děvy a nemohla jsem je odtuď dostat.Má kamarádka mně přistihla,jak třepu pannou o zem,aby povolila.
hana23
Člen fóra

Příspěvekod Knoflíček.cz » 25.04.2012 02:20

Haňule,Ty jsi vážně číslo! :D Jak Tě to vůbec napadlo (když už,tak rovnou celou dlaň,viď? :p )a proč Ti ta ruka vůbec vlastně nešla vyndat? :cool: Asi lepší,než kdyby sis schtěla vyzkoušet vibrátor...... :D :D
Přej-budeTi přáno.
Knoflíček.cz
Stálý člen

Příspěvekod DIVA » 30.04.2012 22:34

celem píše:Jinak myslím, že doma by se taková podprsenka mohla nosit, manžel by to určitě ocenil. Bylo by zajímavé v tomto decentním kousku oblečení vítat návštěvy :D

Holky, já se tu směju, až slzím :D :D
Ale Celem, Ty jsi zajímavě spojila to využití podprdy. Nejsem si jistá, jestli by manžel ocenil to vítání návštěv. Chlapi se málokdy chtějí s někým dělit... :)
Já jsem v sexshopu nikdy nebyla. Už několik let si s partnerem říkáme, že tam vyrazíme, ale ještě nebyl čas :D
DIVA
Stálý člen

PředchozíDalší

Zpět na Tipy a trendy