Je chlap míň chlap když čůrá v sedě?

Je chlap míň chlap když čůrá v sedě?

Příspěvekod baara007 » 13.03.2012 22:35

Ola ola, tak tu máme další téma pro připravovaný článek. Tentokrát nás zajímá: Je muž, který močí v sedě míň chlap? Je nutné vychovávat chlapečky důsledně, aby čůrali ve stoje?

Osobně mě tohle při výchově prcka vůbec nenapadlo, prostě na nočníku seděl a sedí a když jde čůrat do záchodu tak ve stoje, protože to tak vidí u táty. Kdyby chtěl sedět, necháme ho sedět, ať si čůrá, jak je mu libo, hlavní je, že to donese kam má a že ví, že se pak myjou ruce ať už se na něco sahalo či nikoliv :) Každopádně podle mě chlapkost nelze měřit podle toho, jak chlap čůrá :) Jinými slovy bylo a je mi u chlapa úplně jedno jaký má na toaletě rituály:)
baara007
Nový člen

Re: Je chlap míň chlap když čůrá v sedě?

Příspěvekod Myjka » 13.03.2012 23:08

Otec aj muz curaju v sede a nepride mi na tom nic divne :)
Myjka
Nový člen

Příspěvekod Knoflíček.cz » 13.03.2012 23:58

Mě by to taky nevadilo,proč-to je každého(chlapa)věc,jak to kterému vyhovuje.Aspoň ubydou těm,kteří sedí,věčné hádky kv.prkýnku. ;)
Přej-budeTi přáno.
Knoflíček.cz
Nový člen

Příspěvekod DIVA » 14.03.2012 08:29

Jsem ráda, že oba moji partneři jsou natolik slušní, že čůrají vsedě. Protože sami uznávají, že největší binec by nadělali, kdyby čůrali vestoje, a to já bych teda protestovala až tak vehementně, že bych asi radši zvolila samostatnou domácnost. Nikdy jsem nezažila postříkané zdi a takový chlap by byl opravdu v mém případě "mimoúrovňový". Co bych si o něm myslela, tady ani nemůžu napsat :D .
Takže vychovávat prosím chlapečky tak, aby hlavně nedělali nepořádek. :)
DIVA
Nový člen

Příspěvekod Oblud » 14.03.2012 09:45

Dědeček by se obracel v hrobě, kdybych vykonával malou potřebu vsedě. A to mu rozhodně nemohu udělat. Prkénko není problém. Prostě na svou toaletu žádné dámě neumožním přístup a je to vyřešeno. :)
Oblud
Nový člen

Příspěvekod rena » 14.03.2012 09:56

Oblud píše:Dědeček by se obracel v hrobě, kdybych vykonával malou potřebu vsedě. A to mu rozhodně nemohu udělat. Prkénko není problém. Prostě na svou toaletu žádné dámě neumožním přístup a je to vyřešeno. :)

nazdar mesijé!!! kdybych uviděla že moji chlapi čůrají vsedě - to bych z toho byla hodně konsternovaná a pak bych asi dostala záchvat smíchu :D ;) ale asi bych to "nezakazovala" ikdyž by mi to přišlo "jo!! divné".... :eek:
to se u nás ve firmě jedna paní chlubí jak naučila svého chlapa čůrat v sedě (nevím proč se tím chlubí, protože je 20 let rozvedená ;-)) a je to její vyprávění až nechutné... takže když mi to chce povyprávět podruhé a víc odcházím se slovy "že toto jsem už slyšela".. :(
rena
Nový člen

Příspěvekod Oblud » 14.03.2012 09:59

rena píše:
Oblud píše:Dědeček by se obracel v hrobě, kdybych vykonával malou potřebu vsedě. A to mu rozhodně nemohu udělat. Prkénko není problém. Prostě na svou toaletu žádné dámě neumožním přístup a je to vyřešeno. :)

nazdar mesijé!!! kdybych uviděla že moji chlapi čůrají vsedě - to bych z toho byla hodně konsternovaná a pak bych asi dostala záchvat smíchu :D ;) ale asi bych to "nezakazovala" ikdyž by mi to přišlo "jo!! divné".... :eek:
to se u nás ve firmě jedna paní chlubí jak naučila svého chlapa čůrat v sedě (nevím proč se tím chlubí, protože je 20 let rozvedená ;-)) a je to její vyprávění až nechutné... takže když mi to chce povyprávět podruhé a víc odcházím se slovy "že toto jsem už slyšela".. :(

Prostě, moderní paní. :D
Oblud
Nový člen

Příspěvekod DIVA » 14.03.2012 10:11

Konsternovaná bych byla z úplně jiných a zásadnějších věcí, než když chlap čůrá vsedě. Ale to je věcí priorit každého :) , mě by spíš zajímalo, jak se ženám těch stojících mužů chutně umývají ty postříkané stěny od moči a ať mi žádná netvrdí, že k tomu při "stojáku" nedojde. :D
DIVA
Nový člen

Příspěvekod Oblud » 14.03.2012 10:23

DIVA píše:Konsternovaná bych byla z úplně jiných a zásadnějších věcí, než když chlap čůrá vsedě. Ale to je věcí priorit každého :) , mě by spíš zajímalo, jak se ženám těch stojících mužů chutně umývají ty postříkané stěny od moči a ať mi žádná netvrdí, že k tomu při "stojáku" nedojde. :D

V mém případě se jedná o MOJE stěny. Nedělím se o ně s nikým. :)
Oblud
Nový člen

Příspěvekod Knoflíček.cz » 14.03.2012 10:28

Ty jsi,Obludku,ale 1 z výjimek,která si toto(asi po nějaké předchozí zkušenosti/tech)zvolila záměrně.Myslím domácnost o "1 členu".
Přej-budeTi přáno.
Knoflíček.cz
Nový člen

Další

Zpět na Výchova, polepšovna a vztahy