Výměna manželek

Výměna manželek

Příspěvekod baara007 » 23.03.2012 11:48

Ahoj, dnes startuje na Nově nová série populárního "reality" pořadu Výměna manželek (dívejte se dnes ve 20 hodin na Nově, nebo zítra online na OnaDnes.cz). Připravili jsme pro vás k tomu malou soutěž :) Napište nám jestli se díváte, jestli se vám to líbí/nelíbí, jestli byste se taky vyměnili... ;)

Vylosujeme tři z vás, které dostanou po dvou lístcích na koncert Lucie Šoralové do Černé Labutě (termín je 3.4.2012 ve 20 hodin info na http://www.cernalabut.cz

Nové příběhy, emoce i vyhrocené situace. To vše přinese premiérová řada úspěšné reality show Výměna manželek, kterou uvede televize Nova dnes 23. března ve 20:00. Hned v první epizodě diváci uvidí dramatickou výměnu rázné Venduly a nešťastné Michaely, pro kterou je tento pořad poslední šancí na záchranu jejího manželství. Oblíbená reality show nabídne i pohled do rodiny lesbického páru nebo domácnosti s deseti člennou rodinou a velkým statkem.

Ve vašem příspěvku, prosím, uveďte zda máte o lístky zájem, abychom nelosovali z těch, kteří jích nemohou:)
baara007
Stálý člen

Re: Výměna manželek

Příspěvekod Knoflíček.cz » 23.03.2012 12:09

Tak tohle je-i když na kdejakou nekoukám,jedna z mých nejoblíbenějších reality show,kterou si nenechám ujít.Pokud pominu mé poznámky,co kdyby někdo slyšel.. :p ,vždy to jako by dá i něco mě samotné,respekt.se přesvědčím o tom,jak různé přístupy a vliv "cizích" lidí i toho,jak to vidí jinde oni,dokáží pak ovlivnit chování jiných i jejich "nápravu" a hlav.to,že si uvědomí,co dělají špatně.
Mmch-vyhrát nic nechci,ale koukat určo budu!Akorát,že v tu dobu se to(tedy jen dnešní díl)kryje s posledním dílem Vyprávěj,ale na to i na to můžu kouknout na netu,takže mi nic neujde. ;)
Přej-budeTi přáno.
Knoflíček.cz
Stálý člen

Příspěvekod baara007 » 23.03.2012 12:34

já na to taky koukám, koukám se i na slováky na Markízu, taky výživný párečky! :)
baara007
Stálý člen

Příspěvekod Knoflíček.cz » 23.03.2012 12:44

baara007 píše:já na to taky koukám, koukám se i na slováky na Markízu, taky výživný párečky! :)

Jojooo-přesně-taky na ně v pondělí koukám.A kdybych ještě přiznala,že v té době ten den běží ještě Farmář hledá ženu a že to přepínám,budu vypadat jak maniak...! :p Ale to já nejsem,hihi,já prostě jen koukávala na tu 1.sérii,tak teď jen zběžně,ale víc na tu Výmenu manželiek. ;)
Přej-budeTi přáno.
Knoflíček.cz
Stálý člen

Příspěvekod Iwab » 23.03.2012 13:42

Na výměnu manželek určitě koukat budu, taky si myslím, že je to docela poučné. Obdivuji soutěžící, že do toho šli, mě by tam nikdo nedostal. Představa, že mi někdo cizí hospodaří v mé domácnosti a naopak já v nějaké jiné, je naprosto nepředstavitelná. :D
Případnou výhru s díky odmítnu :)
Iwab
Stálý člen

Příspěvekod hana23 » 23.03.2012 13:49

Já jsem minule obdivovala ve Vyměně manželek ale nevím jestli na Slovensku anebo v Čechách,jak se vyměnili mezi arabskou rodinou a ten arab nutil češku jíst beraní oko.No to kdyby mi dávali tisíce,tak tak blbou bych neudělala před celým národem.Přitom on to nabídl své matce a ji,sám to nejedl.Chudák češka z toho byla dost špatná.
hana23
Člen fóra

Příspěvekod Knoflíček.cz » 23.03.2012 14:19

hana23 píše:Já jsem minule obdivovala ve Vyměně manželek ale nevím jestli na Slovensku anebo v Čechách,jak se vyměnili mezi arabskou rodinou a ten arab nutil češku jíst beraní oko.No to kdyby mi dávali tisíce,tak tak blbou bych neudělala před celým národem.Přitom on to nabídl své matce a ji,sám to nejedl.Chudák češka z toho byla dost špatná.

Taky bych to nejedla,a jde i o to,že by měl přece uznat,že když na to lidi nejsou zvyklí...Ale především mě vytočil tím,jak ji nechal táhnout velký nákup po městě,které navíc neznala a pořád se ptala na cestu,natož když tvrdil,že uklízí doma ženská!! :eek: To by mě vždy čerti vzali.A on jen sedí u TV, jeho žena(pravá,samo)kluky v pubertě ZE STRACHU(?) nepouští vůbec ven?!?No,to je ale rodina.I když toho lenocha z 2.rodiny si podal dobře-nestydět se sedět jako chlap doma a nechodit do práce???No,někdy to člověku rozum nebere...
Přej-budeTi přáno.
Knoflíček.cz
Stálý člen

Příspěvekod baara007 » 23.03.2012 15:58

hana23 píše:Já jsem minule obdivovala ve Vyměně manželek ale nevím jestli na Slovensku anebo v Čechách,jak se vyměnili mezi arabskou rodinou a ten arab nutil češku jíst beraní oko.No to kdyby mi dávali tisíce,tak tak blbou bych neudělala před celým národem.Přitom on to nabídl své matce a ji,sám to nejedl.Chudák češka z toho byla dost špatná.

to jsem taky videla ! ona ta hlava v hrnci i tak byla ukrutnost! to oko uz byl jen vrchol :)
baara007
Stálý člen

Příspěvekod Iwab » 23.03.2012 19:30

No a to je další důvod proč do toho nejít, aby mě někdo nutil jíst něco takového :eek: že mu neřekla, že on teda na oplátku sní vepřové maso, ne? :confused: To by bylo teprve masooo!!! :D
Iwab
Stálý člen

Příspěvekod Knoflíček.cz » 23.03.2012 20:49

Nooo,já právě viděla ukázku v Tv novinách a bude to nářez... :o
Kdo bude koukat,pisněte pak. ;)

P.S.Dodávám k tomu ještě jednu větičku,i když není moje:
CHOVEJ SE JAKO PRINC,KDYŽ CHCEŠ MÍT DOMA PRINCEZNU,PÁČ JENOM NA VOLA ČEKÁ DOMA KRÁVA...
Přej-budeTi přáno.
Knoflíček.cz
Stálý člen

Další

Zpět na Ze života