Výměna manželek
Výměna manželek
Ahoj, dnes startuje na Nově nová série populárního "reality" pořadu Výměna manželek (dívejte se dnes ve 20 hodin na Nově, nebo zítra online na OnaDnes.cz). Připravili jsme pro vás k tomu malou soutěž
Napište nám jestli se díváte, jestli se vám to líbí/nelíbí, jestli byste se taky vyměnili...
Vylosujeme tři z vás, které dostanou po dvou lístcích na koncert Lucie Šoralové do Černé Labutě (termín je 3.4.2012 ve 20 hodin info na http://www.cernalabut.cz
Nové příběhy, emoce i vyhrocené situace. To vše přinese premiérová řada úspěšné reality show Výměna manželek, kterou uvede televize Nova dnes 23. března ve 20:00. Hned v první epizodě diváci uvidí dramatickou výměnu rázné Venduly a nešťastné Michaely, pro kterou je tento pořad poslední šancí na záchranu jejího manželství. Oblíbená reality show nabídne i pohled do rodiny lesbického páru nebo domácnosti s deseti člennou rodinou a velkým statkem.
Ve vašem příspěvku, prosím, uveďte zda máte o lístky zájem, abychom nelosovali z těch, kteří jích nemohou:)
Napište nám jestli se díváte, jestli se vám to líbí/nelíbí, jestli byste se taky vyměnili...
Vylosujeme tři z vás, které dostanou po dvou lístcích na koncert Lucie Šoralové do Černé Labutě (termín je 3.4.2012 ve 20 hodin info na http://www.cernalabut.cz
Nové příběhy, emoce i vyhrocené situace. To vše přinese premiérová řada úspěšné reality show Výměna manželek, kterou uvede televize Nova dnes 23. března ve 20:00. Hned v první epizodě diváci uvidí dramatickou výměnu rázné Venduly a nešťastné Michaely, pro kterou je tento pořad poslední šancí na záchranu jejího manželství. Oblíbená reality show nabídne i pohled do rodiny lesbického páru nebo domácnosti s deseti člennou rodinou a velkým statkem.
Ve vašem příspěvku, prosím, uveďte zda máte o lístky zájem, abychom nelosovali z těch, kteří jích nemohou:)
-

baara007 - Stálý člen
Re: Výměna manželek
Tak tohle je-i když na kdejakou nekoukám,jedna z mých nejoblíbenějších reality show,kterou si nenechám ujít.Pokud pominu mé poznámky,co kdyby někdo slyšel..
,vždy to jako by dá i něco mě samotné,respekt.se přesvědčím o tom,jak různé přístupy a vliv "cizích" lidí i toho,jak to vidí jinde oni,dokáží pak ovlivnit chování jiných i jejich "nápravu" a hlav.to,že si uvědomí,co dělají špatně.
Mmch-vyhrát nic nechci,ale koukat určo budu!Akorát,že v tu dobu se to(tedy jen dnešní díl)kryje s posledním dílem Vyprávěj,ale na to i na to můžu kouknout na netu,takže mi nic neujde.
,vždy to jako by dá i něco mě samotné,respekt.se přesvědčím o tom,jak různé přístupy a vliv "cizích" lidí i toho,jak to vidí jinde oni,dokáží pak ovlivnit chování jiných i jejich "nápravu" a hlav.to,že si uvědomí,co dělají špatně.Mmch-vyhrát nic nechci,ale koukat určo budu!Akorát,že v tu dobu se to(tedy jen dnešní díl)kryje s posledním dílem Vyprávěj,ale na to i na to můžu kouknout na netu,takže mi nic neujde.

Přej-budeTi přáno.
-

Knoflíček.cz - Stálý člen
já na to taky koukám, koukám se i na slováky na Markízu, taky výživný párečky! 

-

baara007 - Stálý člen
baara007 píše:já na to taky koukám, koukám se i na slováky na Markízu, taky výživný párečky!
Jojooo-přesně-taky na ně v pondělí koukám.A kdybych ještě přiznala,že v té době ten den běží ještě Farmář hledá ženu a že to přepínám,budu vypadat jak maniak...!
Ale to já nejsem,hihi,já prostě jen koukávala na tu 1.sérii,tak teď jen zběžně,ale víc na tu Výmenu manželiek. 
Přej-budeTi přáno.
-

Na výměnu manželek určitě koukat budu, taky si myslím, že je to docela poučné. Obdivuji soutěžící, že do toho šli, mě by tam nikdo nedostal. Představa, že mi někdo cizí hospodaří v mé domácnosti a naopak já v nějaké jiné, je naprosto nepředstavitelná. 
Případnou výhru s díky odmítnu

Případnou výhru s díky odmítnu

-

Iwab - Stálý člen
Já jsem minule obdivovala ve Vyměně manželek ale nevím jestli na Slovensku anebo v Čechách,jak se vyměnili mezi arabskou rodinou a ten arab nutil češku jíst beraní oko.No to kdyby mi dávali tisíce,tak tak blbou bych neudělala před celým národem.Přitom on to nabídl své matce a ji,sám to nejedl.Chudák češka z toho byla dost špatná.
-

hana23 - Člen fóra
hana23 píše:Já jsem minule obdivovala ve Vyměně manželek ale nevím jestli na Slovensku anebo v Čechách,jak se vyměnili mezi arabskou rodinou a ten arab nutil češku jíst beraní oko.No to kdyby mi dávali tisíce,tak tak blbou bych neudělala před celým národem.Přitom on to nabídl své matce a ji,sám to nejedl.Chudák češka z toho byla dost špatná.
Taky bych to nejedla,a jde i o to,že by měl přece uznat,že když na to lidi nejsou zvyklí...Ale především mě vytočil tím,jak ji nechal táhnout velký nákup po městě,které navíc neznala a pořád se ptala na cestu,natož když tvrdil,že uklízí doma ženská!!
To by mě vždy čerti vzali.A on jen sedí u TV, jeho žena(pravá,samo)kluky v pubertě ZE STRACHU(?) nepouští vůbec ven?!?No,to je ale rodina.I když toho lenocha z 2.rodiny si podal dobře-nestydět se sedět jako chlap doma a nechodit do práce???No,někdy to člověku rozum nebere...Přej-budeTi přáno.
-

hana23 píše:Já jsem minule obdivovala ve Vyměně manželek ale nevím jestli na Slovensku anebo v Čechách,jak se vyměnili mezi arabskou rodinou a ten arab nutil češku jíst beraní oko.No to kdyby mi dávali tisíce,tak tak blbou bych neudělala před celým národem.Přitom on to nabídl své matce a ji,sám to nejedl.Chudák češka z toho byla dost špatná.
to jsem taky videla ! ona ta hlava v hrnci i tak byla ukrutnost! to oko uz byl jen vrchol

-

baara007 - Stálý člen
No a to je další důvod proč do toho nejít, aby mě někdo nutil jíst něco takového
že mu neřekla, že on teda na oplátku sní vepřové maso, ne?
To by bylo teprve masooo!!! 
-

Iwab - Stálý člen
Nooo,já právě viděla ukázku v Tv novinách a bude to nářez...
Kdo bude koukat,pisněte pak.
P.S.Dodávám k tomu ještě jednu větičku,i když není moje:
CHOVEJ SE JAKO PRINC,KDYŽ CHCEŠ MÍT DOMA PRINCEZNU,PÁČ JENOM NA VOLA ČEKÁ DOMA KRÁVA...
Kdo bude koukat,pisněte pak.

P.S.Dodávám k tomu ještě jednu větičku,i když není moje:
CHOVEJ SE JAKO PRINC,KDYŽ CHCEŠ MÍT DOMA PRINCEZNU,PÁČ JENOM NA VOLA ČEKÁ DOMA KRÁVA...
Přej-budeTi přáno.
-