šaty pro svatební matky
• Stránka 1 z 1
šaty pro svatební matky
Budu zanedlouho ženit syna a marně hledám šaty pro tento účel-jsem štíhlá a mám ráda spíše moderní oblečení.Moje představa jsou krajkové šaty mírně nad kolena,krátký rukáv a k tomu sáčko s tříčtvrtečním rukávem-barva ,šedá,krémová-nevím.
- elizabet53
- Nový člen
Re: šaty pro svatební matky
A dotaz je?
Skusila by som svadlenu. Prinajhorsiom marks & spencer.
Skusila by som svadlenu. Prinajhorsiom marks & spencer.-

Myjka - Nový člen
Záleží,kde se bude konat svatba-ve městě anebo někde v přírodě.Samozřejmě tam vzít krajkové šaty-nebylo by to dobré.Musíte se obléct tak,aby jste nebyla výraznější než nevěsta.Mně bylo řečeno,že jako matka ženicha mám mít krémové šaty anebo kostýmek.Měla jsem kostýmek.Dále si musíte nechat ušít takové šaty,které i po svatbě použijete - do divadla,plesy atd.Takové šaty nejsou nic moc levného.Nesmíte mít stejnou barvu jako nevěsta,té by se to nemuselo líbit.Šaty bych něchtěla celé v krajce,mně by se líbilo jen kolem ramen a rukávy.V průběhu svatby jsem se na večeři oblékla do jiných šatů,protože jsem při tanci chtěla mít pohodlí.Neměli jsme to ve městě,ale v malé vesničce na horách v dřevěném kostelíčku,kde jsme nemuseli mít dlouhé šaty a róby za tisíce. Byla jsem na několika svatbách hlavně ve městě,ale tato předčila všem.Kdybych byla mladší a vdávala se,tak jedině tam.Myslím si,že i na netu najdete inspiraci,já jsem šaty konzultovala s nevěstou,která je sice moderní,ale má ráda jednoduchost a pohodlí.A kdybych se já naparádila víc jak ona,byla bych jen pro smích.
-

hana23 - Nový člen
Zažila jsem tchýni v krajkových minišatech / ne tu svou/. Úplně zastíníla nevěstu. Ta jí to nejspíš dodnes neodpustila. 

-

czDanda - Nový člen
Takový kostýmek pro maminku ženicha bych si i přála.
- Přílohy
-
- damsky-spolecensky-kostymek-1166c.jpg (82.98 KiB) Zobrazeno 3715 krát
-
- damsky-spolecensky-kostymek-1166.jpg (80.82 KiB) Zobrazeno 3715 krát
-

hana23 - Nový člen
Anebo něco takového,samozřejmě v jiné barvě.
- Přílohy
-
- šaty.jpg (81.5 KiB) Zobrazeno 3714 krát
-
- šaty2.jpg (85.05 KiB) Zobrazeno 3714 krát
-

hana23 - Nový člen
Mě se hrozně líbily svatební šaty na Dressit.cz
- Jitu
- Nový člen
• Stránka 1 z 1