Dětská odrážela Ybi
• Stránka 1 z 1
Dětská odrážela Ybi
Ahoj. Náš malý je unesen z odrážedla, které mají ve školce. Měli by to být tyto odrážedla http://www.ybi.cz/
Máte s tím někdo zkušenosti? Přemýšlím, že bych mu to koupila i domu, kdydž ho to tak baví, navíc mladší dcerka by to taky poté snad vyuzila:)
Máte s tím někdo zkušenosti? Přemýšlím, že bych mu to koupila i domu, kdydž ho to tak baví, navíc mladší dcerka by to taky poté snad vyuzila:)
- Miladkaa
- Nový člen
Re: Dětská odrážela Ybi
ahoj, my jsme to zkoušeli loni ( myslim toho Pewi) na veletrhu, jako super věc domu, na ven je to naprd. Je to spíš pro děti co se učí chodit chodítko a odrážedlo zároveň. Ale doma fakt nepotřebuju, aby mi tu dítě lítalo na odrážedle, takže jsem mu koupila motorku Enduro - to klasický odrážedlo za 350 korun a je prostě nepřekonatelný
Nevim jak je ten tvůj malej, ale když chodí do školky tak už je na tohle dost velkej ne? nebyl by už pro něj lepší ten laufrad ? nebo jestli mluvíš o to pro větší tom Extreme tak s tim zkušenost nemám, ale za mě fakt můžu doporučit tu klasiku, i v testech dopadlo dobře.
Nevim jak je ten tvůj malej, ale když chodí do školky tak už je na tohle dost velkej ne? nebyl by už pro něj lepší ten laufrad ? nebo jestli mluvíš o to pro větší tom Extreme tak s tim zkušenost nemám, ale za mě fakt můžu doporučit tu klasiku, i v testech dopadlo dobře.-

baara007 - Nový člen
Ahoj, náš maly je má ve školce taky
, byl z nich tak natšenej, že jsem mu to nakonec koupila i domu ..hrozně ho to baví:-) Tak jsem ráda, ze ho baví i něco jiného, než televize
. Je to dobrá vec
, byl z nich tak natšenej, že jsem mu to nakonec koupila i domu ..hrozně ho to baví:-) Tak jsem ráda, ze ho baví i něco jiného, než televize
. Je to dobrá vec- Andrejjka
- Nový člen
Holky díky za odpovědi. No malému jsou 3 roky. A to největší odrázedlo je mylsim od 3 let a to tam myslím mají. Tak proto se ptám. No nevím no 
To je pravda, ze to je lepší jak televize, všechno je lepší zábava než pro díte televize, jak si na to navykne, tak je konec.

To je pravda, ze to je lepší jak televize, všechno je lepší zábava než pro díte televize, jak si na to navykne, tak je konec.
- Miladkaa
- Nový člen
přesně tak. Tak vidíte. prospějete mu tím
. Pohyb je přece důležitý. A pokud ho to baví, tak tím lépe:).
. Pohyb je přece důležitý. A pokud ho to baví, tak tím lépe:).- Andrejjka
- Nový člen
To je taky pravda. Když baví pohyb je to fajn. Televize je špatná. Tak to objednám:), kdyz ho to baví, tak proč ne.
- Miladkaa
- Nový člen
ahoj, my jsme malé k narozeninám na doporučení kamarádky koupili odrážedlo First bike street a je z něj úplně nadšená. Měla trochu problém s pohybem a váhou a odrážedlo ji konečně vyhnalo ven, doufám, že to tak vydrží. Sice ted musíme chodit neustále ven hlídat, ale co bychom pro ni neudělali..
- petrika
- Nový člen
• Stránka 1 z 1