Botox
• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Re: Botox
Nechala si to píchnout známá kolem očí a na čelo, vrásky to částečně vyhladilo, ale stěžovala si přesně (jako tu psala Myjka) že přišla o mimiku
, něco mi tenkrát ale říkala, že to snad není na pořád, ale to opravdu nevím 
, něco mi tenkrát ale říkala, že to snad není na pořád, ale to opravdu nevím 
Nenapravitelný romantik 

-

Iwab - Nový člen
cernaovce píše:a co výplně? Vidím to ve svém okolí, moje současnice s tím začínají - injekce botoxu nebo si nechávají vrásky vyplňovat.
...vlastním tukem,třeba ze zadelky,ne?
Přej-budeTi přáno.
-

Knoflíček.cz - Nový člen
Včera a dnes jsem sledovala "Markízu" jak program o vaření,kde byla jedna mladá holka a ta měla tak nabotoxovanou pusu,že se mi chtělo smát,ona to jídlo jaksi divně házela do pusy -bylo to nechutné a dnes zas ráno taky ženská,která si myslela,jak je nádherná-vedle ní ty "normální " a na ty se koukalo líp.
- Přílohy
-
- botox.jpg (43.09 KiB) Zobrazeno 940 krát
-

hana23 - Nový člen
Dekuju Hane za patecni strasidlo
Pokud to nekomu zvedne sebevedomi, at si dela co chce. Nicmene to, ze clovek ztraci svuj vyraz a tim padem i to, cim je vlastne vyjimecny. O botoxu nepremyslim, doufam ze mi to vydrzi a nezacnu blbnout.
Libi se mi starnout s gracii. A pokud se zena o plet stara, neni se ceho bat
Pokud to nekomu zvedne sebevedomi, at si dela co chce. Nicmene to, ze clovek ztraci svuj vyraz a tim padem i to, cim je vlastne vyjimecny. O botoxu nepremyslim, doufam ze mi to vydrzi a nezacnu blbnout.
Libi se mi starnout s gracii. A pokud se zena o plet stara, neni se ceho bat

- Evidence
- Nový člen
na nic takového se nechystám, chtěla bych mít jednou tolik vrásek, jako můj chlap
ale znám dost starších žen, co mají za sebou operace očních víček kvůli velkému poklesu (pytle pod a nad očima) a jsou spokojené - jen se odebere ta přebytečná kůže, žádné výplně. je to prý celkem jednoduché. takže až tak moc proti zásahům nejsem - ale ocaď pocaď
jak se to píše ?
ale znám dost starších žen, co mají za sebou operace očních víček kvůli velkému poklesu (pytle pod a nad očima) a jsou spokojené - jen se odebere ta přebytečná kůže, žádné výplně. je to prý celkem jednoduché. takže až tak moc proti zásahům nejsem - ale ocaď pocaď
jak se to píše ?

-

hel - Nový člen
o ničem podobném nepřemýšlím.... naopak se ženským divím... a když jsem čekala na předoperační vyšertření a jedna ženská tam zářila že jde na plastiku, že si našetřila.... a tak... tak jsem čuměla jako puk... radost jsem ji svým postojem nebrala - jen jsem si pomyslela "vypadáš dobře - tak co chceš vyplepšovat??? a kvůli komu??" a ji jsem jen řekla "tak ať vám to dobře dopadne"... 

- rena
- Nový člen
• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Zpět na Zkrášlování bez skalpelu