Oslabená imunita u miminka
• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Oslabená imunita u miminka
Ahoj. Mám syna (7měsíců) a je stále nemocný
. ma hrozně oslabenou imunitu, máte s tím někdo zkušenosti co pomáhá? Už nevíme co vyzkoušet...je to hrozné. Za jaké koli rady děkuju
. ma hrozně oslabenou imunitu, máte s tím někdo zkušenosti co pomáhá? Už nevíme co vyzkoušet...je to hrozné. Za jaké koli rady děkuju- Andrejjka
- Nový člen
Re: Oslabená imunita u miminka
Andrejjka píše:Ahoj. Mám syna (7měsíců) a je stále nemocný. ma hrozně oslabenou imunitu, máte s tím někdo zkušenosti co pomáhá? Už nevíme co vyzkoušet...je to hrozné. Za jaké koli rady děkuju
snad kojení by mohlo pomoct jestli tedy ještě kojíš... nic jiného pro taková miminka asi moc není...
spíš až bude větší - třeba otužování a tak...
- rena
- Nový člen
Ahoj, no u takhle malého prcka to asi lze řešit jen přísunem vitamínů, jí hodně ovoce a zeleniny? a pak asi kojení, ale nevím - já kojila chvíli a dítě bylo a je zdravé jak řípa, tak nevim jak až dalece to má souvislost. to nechci kojení nějak znevažovat!
a doktorka na to říká co? asi by se dal navštívit nějaký imunolog, ale obávám se, že u takhle malého prcka moc možností není 
a doktorka na to říká co? asi by se dal navštívit nějaký imunolog, ale obávám se, že u takhle malého prcka moc možností není 
-

baara007 - Nový člen
Teď jsem našla stejný dotaz v 1 diskusi.Maminky psaly,že BIOPRON JUNIOR.
Přej-budeTi přáno.
-

Knoflíček.cz - Nový člen
No právě že já nemůžu kojit bohužel
. Doktorka nám toho uz dost predepsala, ale nic nepomáhá. Už jsme fakt zoufalý:(.
Tak nevim jestli někam jinam ještě zajít nebo co dělat.
Ted se dívam na internetu na ten Biopron Junior co jste posílali, a tam písou ze to je pro děti od 1 měsíce, rozpustné sáčky, tak to jsme ještě nezkusili, to bysme mohli. Tak díky moc za rady.
. Doktorka nám toho uz dost predepsala, ale nic nepomáhá. Už jsme fakt zoufalý:(. Tak nevim jestli někam jinam ještě zajít nebo co dělat.
Ted se dívam na internetu na ten Biopron Junior co jste posílali, a tam písou ze to je pro děti od 1 měsíce, rozpustné sáčky, tak to jsme ještě nezkusili, to bysme mohli. Tak díky moc za rady.
- Andrejjka
- Nový člen
Není možné, že by u vás byl někdo skrytým bacilonosičem?
-

czDanda - Nový člen
czDanda píše:Není možné, že by u vás byl někdo skrytým bacilonosičem?
to má danda pravdu... zajděte na stěry z krku...za pokus to stojí...

- rena
- Nový člen
Myslíte? No mozné to asi je, ja uz nevim cim by to mohlo byt:( ... ted 2 dny dávám ten Biopron Junior, nakonec jsem se rozhodla to zkusit, a kdyz ani to nepomuze, tak asi zajdem na ty stery.
- Andrejjka
- Nový člen
Ahoj. Tak o Biopromu jsem slyšela, že dost pomáhá. My jsme měli s malým taky problémy, ale jak vyrostl, tak se to zpravilo. Ale vím, že známá dávala malému ten Biopron a že jim suprově zabral.
- Jitka7
- Nový člen
Jitka7 píše:Ahoj. Tak o Biopromu jsem slyšela, že dost pomáhá. My jsme měli s malým taky problémy, ale jak vyrostl, tak se to zpravilo. Ale vím, že známá dávala malému ten Biopron a že jim suprově zabral.
Ahoj, no tak musím s radostí říct, že co to bereme, tak se to vážně zlepšilo, ted jen doufat, že to pomůže dlouhodobě a ne jen na chvíli, ale super! Konečně něco zabralo
- Andrejjka
- Nový člen
• Stránka 1 z 2 • 1, 2