Naši milí politici :-)
• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Re: Naši milí politici :-)
a co říkáte na tohle?
http://www.novinky.cz/domaci/269830-za- ... l?ref=boxE
http://www.novinky.cz/domaci/269830-za- ... l?ref=boxE
Přej-budeTi přáno.
-

Knoflíček.cz - Nový člen
Celem, cos to založila?
No, měl dostat víc.
No, měl dostat víc.
-

DIVA - Nový člen
Divuš, mě taky pobavilo, že mu někdo dal na tykev.
Ale nas..lo mě, když to pak pan kalousek hodnotil jako zbabělost. No nevím, to už je spíš zoufalství, protože lidi vidí, že se politici chovají jako by si mohli vůči nám dovolit všechno. Ta jejich arogance je nebetyčná 
Ale nas..lo mě, když to pak pan kalousek hodnotil jako zbabělost. No nevím, to už je spíš zoufalství, protože lidi vidí, že se politici chovají jako by si mohli vůči nám dovolit všechno. Ta jejich arogance je nebetyčná 
-

celem - Nový člen
Mě ještě zaráží, jak se politici v poměrně krátkém čase vyžerou a zestárnou nebo tak nějak zdědkovatí. To je katastrofa. Přitom mě vůbec nevadí, když má někdo mírnou nadváhu, svalovci mě nikdy nebrali. Ale asi jsem proti politikům zaujatá, že už mi na nich vadí kde co. Ženy političky o sebe asi dbají, nějak si nevybavuji nějakou skutečně odpudivou ženu v parlamentu, ale chlapi se mi nelíbí vůbec. Nedávno jsem se zhrozila, že pan Kalousek je téměř můj vrstevník, myslela jsem, že je tak o generaci starší a Drábek je mladší než já, to bych vůbec neřekla. Ale asi mají jiné kvality. 

-

celem - Nový člen
celem píše:Divuš, mě taky pobavilo, že mu někdo dal na tykev.Ale nas..lo mě, když to pak pan kalousek hodnotil jako zbabělost.
Prosím Tě, však víš, že oni to nemůžou nazvat jinak, protože by tím něco přiznali.
Jsou všichni průhlední jak sklo, akorát mě docela mrzí, kolik národa je schopno je ještě omlouvat nebo jim fandit a kolik národa s potěšením sleduje pranýřování Ratha, místo aby se zamysleli. Někdy se bojím, že té hlouposti je "mezi lidstvem" příliš.... A nahrává jim, politickým darebákům, že místou 200 000 důchodců žijících v Praze jich přijde demonstrovat 2000, přičemž zbytek určitě spokojen s vládou není. Škoda.
To, co si ta lumpenverbež dovoluje, je díky klidné mentalitě českého národa. Chtělo by to trochu jižní krve
.-

DIVA - Nový člen
DIVA píše:Prosím Tě, však víš, že oni to nemůžou nazvat jinak, protože by tím něco přiznali.![]()
Jsou všichni průhlední jak sklo, akorát mě docela mrzí, kolik národa je schopno je ještě omlouvat nebo jim fandit a kolik národa s potěšením sleduje pranýřování Ratha, místo aby se zamysleli. Někdy se bojím, že té hlouposti je "mezi lidstvem" příliš....
A nahrává jim, politickým darebákům, že místou 200 000 důchodců žijících v Praze jich přijde demonstrovat 2000, přičemž zbytek určitě spokojen s vládou není. Škoda.
To, co si ta lumpenverbež dovoluje, je díky klidné mentalitě českého národa. Chtělo by to trochu jižní krve.
tedy nemyslím si žebych ráda sledovala co se kolem Ratha děje.... spíš mi to příjde tak průhledné...
ukázka moci... kdyby to u všech kauz šlo tak raz dva a odsoudilo se raz dva i jíné... tak neceknu... ale žádnou dlaší kauzu se asi řešit nebude... kdeco se už teď schovává pod kauzu Rath... je to jen smutné..
myslím že někoho hooodně naštval....- rena
- Nový člen
Já tedy Rátha vůbec nelituju, ne ale proto, že bych si o ostatních politicích myslela, že jsou nevinní !!! Jen si myslím, že to co on docela veřejně dělal a ještě ze sebe dělá obětního beránka, tak to mě nadzvedává ze židle. Vůbec si nedělám iluze o našich politicích (napříč politickým spektrem), je to tak, že " zloděj křičí, chyťte zloděje" a já jen pořád věřím, že " na každé politické pr#se se voda vaří "
Nenapravitelný romantik 

-

Iwab - Nový člen
Teda hledím. Myslel jsem i, že kavárnička je jediné místo na netu bez diskuzí na politická témata a ejhle. Asi již opravdu přetéká pověstná číše a nastal čas s tím něco dělat. Někde v latinské americe prý ženy dosáhly změny tím, že odmítaly sex. No vzhledem k průměrnému věku našich politiků si nejsem až tak jistý, že by to plošně zabralo. Ale myslím si, že je jakýkoli nápad vítán, třeba se z toho něco vyvrbí. Osobně si myslím, že je načase zbavit se Nečase a nejen jeho. 
Nu a trocha pokleslé zábavy
http://www.youtube.com/watch?v=WpMaUQ1ujs0

Nu a trocha pokleslé zábavy
http://www.youtube.com/watch?v=WpMaUQ1ujs0
- pimon
- Nový člen
Já se musím podělit o vtip, kterému se culím ještě teď. Viděla jem ho na novinkách:
Chlapík přepadne Kalouska a křičí na něho:"Dej mi všechny svoje peníze!!!"
Kalousek na to úplně klidně:"Víš, kdo já jsem?" "Nevím, ale dej mi všechny
svoje peníze!!!" "Tak já ti to povím - jsem Miroslav Kalousek, ministr financí..."
"Jó ??? Tak to mi naval všechny MOJE peníze, ty haj.zle jeden !!!"
No, ono je to teda ve skutečnosti smutné, ale ta formulace vtipu se mi moc líbí.
Chlapík přepadne Kalouska a křičí na něho:"Dej mi všechny svoje peníze!!!"
Kalousek na to úplně klidně:"Víš, kdo já jsem?" "Nevím, ale dej mi všechny
svoje peníze!!!" "Tak já ti to povím - jsem Miroslav Kalousek, ministr financí..."
"Jó ??? Tak to mi naval všechny MOJE peníze, ty haj.zle jeden !!!"
No, ono je to teda ve skutečnosti smutné, ale ta formulace vtipu se mi moc líbí.
-

DIVA - Nový člen
• Stránka 1 z 2 • 1, 2