Hexavakcína? Povinnost nebo pokuta!

Hexavakcína? Povinnost nebo pokuta!

Příspěvekod baara007 » 07.06.2012 22:04

Tohle téma se bude týkat hlavně maminek s malými dětmi, nebo těhotných:) Jak se vám pozdává návrh, že očkování dětí hexavakcínou má být povinné a pokud dítě očkovat nenecháte budete muset zaplatit pokutu ?
baara007
Nový člen

Re: Hexavakcína? Povinnost nebo pokuta!

Příspěvekod Knoflíček.cz » 08.06.2012 06:43

Přej-budeTi přáno.
Knoflíček.cz
Nový člen

Příspěvekod kupicek.mar » 08.06.2012 07:10

Opravdu nenechávejte zbytečně očkovat.
Mé dceři je už 16 let. Vždy jsem věřila doktorům. Nechala jsem ji naočkovat Silgardem, ale s tím jsem ji způsobila EPILEPSII a CROHNOVU chorobu, což je autoimunitní onemocnění už na celý život. Nejhorší je to, že to nelze nikomu dokázat a nikoho o tom přesvědčit a nezájem lékařů.
Jsme z toho zoufalí v celé rodině, do té doby to byla zdravá holka.
Markéta
kupicek.mar
Nový člen

Příspěvekod DIVA » 08.06.2012 09:30

Fakt? Tak to je špatné... Naše dcera si pouze stěžovala (je to pár let) na bolesti paže a určtou nehybnost... Zatím dobrý, ale zhodnotila to tak, že podruhé už na to nepůjde.

Hmm, Báro, je to nepříjemné - laik neví, chce pro dítě to nejlepší... A přitom všichni tušíme, že v mnoha případech jde jen o prachy farmaceutického průmyslu. Je to těžké. Nezávidím mladým rodičům to rozhodování :( .

Někdo by měl veřejnosti sdělit konkrétní jména navrhovatelů tohoto očkování a stanovit jejich přímou zodpovědnost a případně pak možnost trestního stíhání... A myslím, že by nátlaku ubylo.
DIVA
Nový člen

Příspěvekod baara007 » 08.06.2012 09:49

DIVA píše:
Hmm, Báro, je to nepříjemné - laik neví, chce pro dítě to nejlepší... A přitom všichni tušíme, že v mnoha případech jde jen o prachy farmaceutického průmyslu. Je to těžké. Nezávidím mladým rodičům to rozhodování :( .

Někdo by měl veřejnosti sdělit konkrétní jména navrhovatelů tohoto očkování a stanovit jejich přímou zodpovědnost a případně pak možnost trestního stíhání... A myslím, že by nátlaku ubylo.

s tím souhlasím, taky jsem před těmi rozhodnutími sama stála, znám i pár zapřísáhlých odpůrců očkování. Jenže je to fakt těžký, vím o tom prd a nikde se to nedá ani nastudovat, všechno je to jen, co nám kdo chce prozradit. Já syna očkovat nechala, i Prevenarem, který je dobrovolný. Nic mu není a nebylo. Je to složité. V zásadě bych to nechala asi na každého svobodné vůli, ale já osobně bych asi očkování neodmítala, i když samozřejmě jsou jistě případy, viz výše :( ale jsou jistě i případy opačné....tedy neočkováné = nemocné.
baara007
Nový člen

Příspěvekod rena » 08.06.2012 09:53

kupicek.mar píše:Opravdu nenechávejte zbytečně očkovat.
Mé dceři je už 16 let. Vždy jsem věřila doktorům. Nechala jsem ji naočkovat Silgardem, ale s tím jsem ji způsobila EPILEPSII a CROHNOVU chorobu, což je autoimunitní onemocnění už na celý život. Nejhorší je to, že to nelze nikomu dokázat a nikoho o tom přesvědčit a nezájem lékařů.
Markéta

:eek: zrovna včera jsem na preventivce s dcerou(bude ji 15) s doktorkou řešila jestli "čipek " očkovat nebo né.... na jednu stranu chci dceru chránit, nadruhou maji to očkování tak krátce že "prd ví"... a jen proto jsem nekývla že jsem měla zjištěno(napsal mi to mesijé oblud) co je v silgardu a co v cervarixu a ona pořád mlela dokola že silgard je lepší.... taky kamarádka doktorka má dvě dvcery a žádnou očkovat nedala... člověk fakt neví co je lepší.... :(
rena
Nový člen

Příspěvekod celem » 08.06.2012 12:43

rena píše:
kupicek.mar píše:Opravdu nenechávejte zbytečně očkovat.
Markéta

:eek: zrovna včera jsem na preventivce s dcerou(bude ji 15) s doktorkou řešila jestli "čipek " očkovat nebo né.... na jednu stranu chci dceru chránit, nadruhou maji to očkování tak krátce že "prd ví"... a jen proto jsem nekývla že jsem měla zjištěno(napsal mi to mesijé oblud) co je v silgardu a co v cervarixu a ona pořád mlela dokola že silgard je lepší.... taky kamarádka doktorka má dvě dvcery a žádnou očkovat nedala... člověk fakt neví co je lepší.... :(

Reni, pokud se o tom budeš bavit s nějakým svým známým lékařem, tak ti to možná řekne po pravdě a oni s očkováním taky až tak nesouhlasí. Bohužel jsou masírováni farmaceutickými firmami, aby přesvědčovali klienty k očkování. Jsou za tím velké peníze :(
celem
Nový člen

celem

Příspěvekod rena » 08.06.2012 13:51

Díky moc!!! nějaké info lepší než žádné
rena
Nový člen

Příspěvekod Iwab » 08.06.2012 15:58

Ono je to opravdu složité, máme to v rodině, neteř s přítelem se rozhodli neočkovat syna, rozhodli se tak už během těhotenství. Když byly malému 2 roky začal mít vysoké horečky, přestal chodit a podle testů vyšla dětská obrna. Musím podotknout, že neteř byla velmi (až přehnaně) čistotná, myla všechno savem a s malým nechodila ani na společné pískoviště. Také jí lékaři říkali, že by snad nevadilo, že nenechala očkovat, jako právě ta přehnaná čistota. On vlastně neměl kde posilovat imunitu, když žil ve sterilním prostředí. Dnes jsou mu čtyři roky a má ještě další problémy. Neteř je teď znovu těhotná a očkovat prý druhé dítě nechá.
Nenapravitelný romantik :D
Iwab
Nový člen

Příspěvekod Koloběžka » 09.06.2012 11:02

reakce na...Opravdu nenechávejte zbytečně očkovat.
Markéta

Marki, to je pro mě dost děsivá informace, zvláště po té, co jsem nechala dceru očkovat stejným preparátem.. uff.. no zatím to vypadá, že je zdravá. Já sama jsem měla rakovinu čípku způsobenou HPV.. a to jsem měla 2 muže ve svém životě !!! A pak si má matka vybrat, co je pro dceru nejlepší... zklamalo mě, že ani vlastní lékařka mi o rizicích neřekla.. holt bonusy,procenta, zájezdy jsou asi silnější motivace..
Následně jsem četla výsledky z amerického serveru, který je zřízen ministerstvem zdravotnictví USA pro sledování vedlejších účinků všech očkování. Kdybych o tomto serveru četla dříve, resp. o výsledcích preparátů proti HPV, nikdy bych dceru tímto preparátem (a žádným jiným) naočkovat nenechala... Definitivně jsem přestala věřit farmaceutickému lobingu - jakémukoli. Lékaře beru z velkou rezervou a velmi dobře volím, kterému budu důvěřovat. Obrátila jsem se k čistě přírodní medicíně a jsem za to ráda.. Zatím se mi vše daří zvládat bez léků. Téměř vše-tak 2x do roka neukočíruju akutní migrénu a vezmu Ibumax.. Věřte mi, že i na Crona znám účinnou léčbu a několik lidí s Cronem bez jakýchkoli příznaků.. Naše těla umí zázraky, když víme, jak s nimi zacházet a pracovat..
Nemám malé děti, takže můj názor je prakticky irelevantní. Ale jsem přesvědčená, že bych miminko v dnešní době očkovat nenechala. Vždyť všechny nemoci v Hexavakcíně jsou dnes už vzácností, ale preventivně se očkují všechny plošně.. to mi příjde zbytečné, stejně jako preventivní antibiotika na chirurgii v nemocnici. Taky mi je vnucovali po zákroku (ledvinová kolika - kámen na cestě). Když jsem je odmítla s tím, že pokud kultivace ukáže zánět, ráda si je vezmu, byla jsem jako vyvrhel, nezodpovědná a divná, musela jsem podepsat reverz a jít domů, aby mi dali pokoj. Zvládla jsem to s čaji, zelenými potravinami a týdnem v teple. Bez širokospektrálních antibiotik. Lékaři šli tak daleko, že mi vyhrožovali, že můžu i přijít o ledvinu.. tak moc mi ta preventivní antibiotika chtěli dát.. Prevence je třeba. Ale přírodní a před tím, než nám něco je.. ne léky a když nám něco je, aby nám nebylo víc.. Přes to, očkování je volba každého z nás. Za sebe, ale i za své děti. Ano, pokud mi má někdo dítě vyrvat z náručí a naočkovat, pak je to na útěk ze země. Vždyť je to stejná blbost, jako by mi někdo chtěl násilně dítě krmit nějakým potravinovým doplňkem, se kterým nesouhlasím, protože ten někdo si myslí, že je to pro dítě dobré. Nebo jako kdyby vegetariánům brali děti a krmili je masem.. to je přeci nesmysl. Toto právo volit bychom měli mít. Je velmi malé procento lidí, kteří vědomě budou svým dětem ubližovat..
Koloběžka
Nový člen

Další

Zpět na Zdraví