Dermatolog Praha
• Stránka 1 z 1
Dermatolog Praha
Zdravim vsechny diskutujici,
Potrebuju od vas radu, zda-li nekdo neznate dobreho dermatologa v Praze. Pripadne zaslat kontakt.
Potrebuju poradit ohledne pigmentovych skrvn, nez zacnu zbytecne vyhazovat peniza za kosmetiku, ktera nefunguje.
Dekuju vsem za pomoc. E.
Potrebuju od vas radu, zda-li nekdo neznate dobreho dermatologa v Praze. Pripadne zaslat kontakt.
Potrebuju poradit ohledne pigmentovych skrvn, nez zacnu zbytecne vyhazovat peniza za kosmetiku, ktera nefunguje.
Dekuju vsem za pomoc. E.
- Evidence
- Nový člen
Re: Dermatolog Praha
Já ůžu doporučit pana doktora Šedu http://www.doktorseda.cz/
ségra mi ho jednou doporučila a já si u něj pak nechala přístě ještě udělat piercing, měla jsem jistotu, že to bude pod odborným dohledem :-) moc milé prostředí a doktor, a s péči spokojenost veliká.
ségra mi ho jednou doporučila a já si u něj pak nechala přístě ještě udělat piercing, měla jsem jistotu, že to bude pod odborným dohledem :-) moc milé prostředí a doktor, a s péči spokojenost veliká.
-

baara007 - Nový člen
Baro mockrat dekuju za tip. Udelala jsi mi radost..v mem okoli nikdo nikoho nezna
Urcite ho navstivim
... pigmetove skvrny jsou vazne "super". Mam jeste jeden dotaz nema nekdo zkusenost s DUCRAY Krém na opalování SPF 50+ - Melascreen creme 40 ml? Zesvětluje a vyrovnává hyperpigmentaci (tón pleti) vyvolanou sluncem. Vim, ze ted v lete se nesmi kremy proti a na zesvetleni pigmentovych skrvn pouzivat, ale tohle mi pani v lekarne doporucila, ze si ho hodne berou a neni vubec spatny.Kdyby nahodou nekdo mel zkusenost..budu rada, za kazdy nazor.
Dekuju.
Urcite ho navstivim
... pigmetove skvrny jsou vazne "super". Mam jeste jeden dotaz nema nekdo zkusenost s DUCRAY Krém na opalování SPF 50+ - Melascreen creme 40 ml? Zesvětluje a vyrovnává hyperpigmentaci (tón pleti) vyvolanou sluncem. Vim, ze ted v lete se nesmi kremy proti a na zesvetleni pigmentovych skrvn pouzivat, ale tohle mi pani v lekarne doporucila, ze si ho hodne berou a neni vubec spatny.Kdyby nahodou nekdo mel zkusenost..budu rada, za kazdy nazor.
Dekuju.- Evidence
- Nový člen
Určitě si nech poradit i ohledně té kosmetiky od doktora, ty lékarnice mnohdy ví prd :-( ne všechny samozřejmě. Kamarádka bojovala se skvrnami na obličeji, nakonec se ukázalo, že to má z hormonální antikoncepce, ale zeptám se jí co jí tenkrát doporučila doktorka za krémy, ale co si pamatuju, byly to hlavně nějaké sunblock krémy, takže především ochrana před jakýmkoliv sluníčkem. poptám se
-

baara007 - Nový člen
Ahoj Baro,
budes moc hodna. Ja mam bohuzel ten samy problem a mam to v dusledku antikoncepce (vcetne hormonalnich problemu)...nejlepsi je, ze i doktor vi, ktera antikoncepce to zpusoboju...a stejne vas nevaruje a mam dojem, ze kazda zenska si radeji stovku navic priplati, aby se jim obloukem vyhla
takze clovek si mozna za to muze sam, ale ocekava, ze kdyz se zepta odbornika, tam mu snad poradi a ne vytvori novy problem ve forme pigmentovych skrvn. Ja se mazu neustale 30 az 50 na oblicej.
Nicmene pani v Sephore (byla to solarkem do oranzova opalena carodejnice) omlouvam se ..ale zvedla mi tam krevni tlak....mi vykladala jak bych nemela vlastne pouzivat 50 ochrany faktor a nanejvyse opalovaci oleje a krem s faktorem 10. Vsude nam rikaji jak je slunicko nebezpecne...no proste jsem ted tak zmatena...kazdy rika neco jineho....proto se ptam, jake ma kdo zkusenosti
a hledam dermatologa
Nicmene Baro moc dekuju a pokud mi by jsi byla tak laskava a zeptala se kamaradky, budu vdecna za kazdou radu a tip.
budes moc hodna. Ja mam bohuzel ten samy problem a mam to v dusledku antikoncepce (vcetne hormonalnich problemu)...nejlepsi je, ze i doktor vi, ktera antikoncepce to zpusoboju...a stejne vas nevaruje a mam dojem, ze kazda zenska si radeji stovku navic priplati, aby se jim obloukem vyhla
takze clovek si mozna za to muze sam, ale ocekava, ze kdyz se zepta odbornika, tam mu snad poradi a ne vytvori novy problem ve forme pigmentovych skrvn. Ja se mazu neustale 30 az 50 na oblicej. Nicmene pani v Sephore (byla to solarkem do oranzova opalena carodejnice) omlouvam se ..ale zvedla mi tam krevni tlak....mi vykladala jak bych nemela vlastne pouzivat 50 ochrany faktor a nanejvyse opalovaci oleje a krem s faktorem 10. Vsude nam rikaji jak je slunicko nebezpecne...no proste jsem ted tak zmatena...kazdy rika neco jineho....proto se ptam, jake ma kdo zkusenosti
a hledam dermatologa
Nicmene Baro moc dekuju a pokud mi by jsi byla tak laskava a zeptala se kamaradky, budu vdecna za kazdou radu a tip.
- Evidence
- Nový člen
Doporučuji moc neposlouchat prodavačky, valná většina z nich absolutně neví, o čem mluví a ani nemají přehled, natož informace o tom, co prodávají.
V případě pigmentových skvrn je rozhodně na místě vysoký UV filtr. Na skvrny platí dobrý a správně zvolený laser, pozor ale, nechte si ošetření až na podzim. Přes léto se laserovým ošetřením vyhýbejte, jsou problematická právě s ohledem na slunce a zvýšené riziko zvýšené pigmentace ošetřené oblasti.
Dobré lasery i dermatology mají v Laser Centrum Anděl a v BDC Clinic na Budějovické.
V případě pigmentových skvrn je rozhodně na místě vysoký UV filtr. Na skvrny platí dobrý a správně zvolený laser, pozor ale, nechte si ošetření až na podzim. Přes léto se laserovým ošetřením vyhýbejte, jsou problematická právě s ohledem na slunce a zvýšené riziko zvýšené pigmentace ošetřené oblasti.
Dobré lasery i dermatology mají v Laser Centrum Anděl a v BDC Clinic na Budějovické.
-

cernaovce - Nový člen
Ahoj Cerna Ovecko,
moc dekuju za tip. Pokud se mi to nezlepsi (pouzivam 50 UV) tak tam urcite zajdu. Prestala jsem brat antikoncepci, tak doufam, ze se to zlepsi a nebudou se delat nove a ty starsi polecim pres zimu. Doufam, ze se mi jeste moc nezhorsi plet - diky vysazeni antikoncepce. Jeste jednou dekuju.
moc dekuju za tip. Pokud se mi to nezlepsi (pouzivam 50 UV) tak tam urcite zajdu. Prestala jsem brat antikoncepci, tak doufam, ze se to zlepsi a nebudou se delat nove a ty starsi polecim pres zimu. Doufam, ze se mi jeste moc nezhorsi plet - diky vysazeni antikoncepce. Jeste jednou dekuju.
- Evidence
- Nový člen
Ahoj, na pigmentove skvrny je dobry laser, to opravdu funguje, zkus nejakou dermatalogickou kliniku, já byla na skvělé v Praze na Senovaznem namesti, asi pred pul rokem, uz si nepamatuju jmeno, koukni ne net
L.
L.- LouvreParis
- Nový člen
• Stránka 1 z 1
Zpět na Kosmetika, péče o tělo