Operace nebo korekce zevního genitálu
• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Operace nebo korekce zevního genitálu
Dobrý den,
máte někdo zkušenosti s operací nebo korekcí zevního genitálu? Kde jste na tom byli? Kolik to stojí? a hlavně jaké to bylo, problémy po tom atd.
máte někdo zkušenosti s operací nebo korekcí zevního genitálu? Kde jste na tom byli? Kolik to stojí? a hlavně jaké to bylo, problémy po tom atd.
- Andrejjka
- Nový člen
Re: Operace nebo korekce zevního genitálu
Andrejjko, máme v archivu článek na tohle téma, mrkni se, pokud si nečetla
http://ona.idnes.cz/mam-presity-klin-je ... _krasa_jup
-

baara007 - Nový člen
Ahoj, známá na tom byla. Myslim, že byla v Brně u pana Justana. Taky z toho byla v nervu, jak to dopadne, ale pak jsem s ní mluvila cca měsíc po zákroku a bla spokojená. Říkala, že to dopadlo dobře, žádné komplikace.
- Miladkaa
- Nový člen
Děkuju vám za rady, clánek, zajímave. No a měla to vpohodě teda jo? No do Brna bych na to klidně taky zajela. To vůbec nevadí, je mi jedno kam, hlavně někam, kde mají s tím bohaté zkušenosti a můžu se na ně plně spolehnout
Něco si o te chirurgii zjistim. díky
Něco si o te chirurgii zjistim. díky- Andrejjka
- Nový člen
no teda podle ilustračních fotografií má paní pipinku jak patnáctka...mám mnohem větší stydké pysky a navíc pigmentované...ale zatím si žádný z mých milenců nestěžoval :-)jen občas si je podřu při jízdě na kole...ale teď už dávám pozor a naskládám si je dovnitř...a řezat nic nemusím :-)
- andulicka37
- Nový člen
baara007 píše:Andrejjko, máme v archivu článek na tohle téma, mrkni se, pokud si nečetla
Netusite kolko to stoji? Pre zaujimavost.

-

Myjka - Nový člen
Ahoj, v článku píšou, že je to zdarma, že zákrok hradí pojišťovny! :-) Nebo chceš vědět kolik stojí estetická úprava labia? Koukala jsem na google- tak podle kliniky a doktora od 7 do 20 tisíc.
-

fialka007 - Nový člen
Tiez som to medzitym dohladala. 

-

Myjka - Nový člen
Ahoj dámy, mě při porodu lékaři tak poškodili spodek, že jsem se nebyla schopná bez ukrutných bolestí z manželekm milovat celý rok. Pan doktor Tomášek v Ústavu pro péči o matku a dítě v Podolí mi zachránil zákrokem manželství. Už mě díky němu nic nebolí a vše je jak má být. A milování s manželem je opět bezva. Vřele pana doktora doporučuji. A co je nesmírně důležité, vše hradila moje zdravotní pojišťovna!!!! Takže se ničeho nebojte a objednejte se tam. Doktor David Tomášek má dvacetiletou praxi, takže budete jako já v těch nejlepších rukách. Číslo je tam - Perineální poradna - MUDr. David Tomášek - pevná linka 296511310 nebo 296511315.
- RakeťákMarkeťák
- Nový člen
• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Zpět na Gynekologické problémy