Chorvatsko
• Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Chorvatsko
Ahoj, kdo mi prosim poradi kam do Chorvatska, abychom meli co nejhezci plaz a bylo to strategicky umistene tak, abychom toho videli co nejvice (vylety).
Zatim jsme premysleli nad nejakym z tech ostrovu, naposled to byl Brac
, ale rada si necham poradit, dekuji predem 
Zatim jsme premysleli nad nejakym z tech ostrovu, naposled to byl Brac
, ale rada si necham poradit, dekuji predem 
-

Cryp - Člen fóra
Re: Chorvatsko
Ráda bych k moři asp.jednou
,ale co si lidi tak chválili(vč.známých)a i co jsem četla jinde v diskusi,tak často ostrov HVAR.Si to nějak pamatuju.
,ale co si lidi tak chválili(vč.známých)a i co jsem četla jinde v diskusi,tak často ostrov HVAR.Si to nějak pamatuju.Přej-budeTi přáno.
-

Knoflíček.cz - Stálý člen
Jezdili jsme na Korčulu a pak lodí po různých ostrůvcích, bohužel už si nepamatuju jména, bylo to hned po válce, tak tam nebylo moc lidí. Ale ty ostrůvky byly opravdu panenské, některé neobydlené, překrásné koupání, moře azurové a hlavně málo lidí (1996-2000) 

Nenapravitelný romantik 

-

Iwab - Stálý člen
Diky za tipy, Hvar i Korculu se chystame navstivit, ale tak nejak se nejsme schopni rozhodnout, kde chceme kotvit
Me to prijde rok od roku horsi planovat dovolenou
Predtim to proste bylo "pojedeme do Spanelska", tak se vybralo kam podle ceny letenek a bylo. Dneska kupujeme knihy o Chorvatsku, delame pruzkumy na ruznych forech, cteme recenze hotelu a jsme z toho akorat vic zmateni
Ja stejne jedine po cem touzim je vyvalit sunky na plazi a pokud me Greenpisaci neodtahnou do more tak na nejaky vylet potom, vsude je neco k videni 
Me to prijde rok od roku horsi planovat dovolenou
Predtim to proste bylo "pojedeme do Spanelska", tak se vybralo kam podle ceny letenek a bylo. Dneska kupujeme knihy o Chorvatsku, delame pruzkumy na ruznych forech, cteme recenze hotelu a jsme z toho akorat vic zmateni
Ja stejne jedine po cem touzim je vyvalit sunky na plazi a pokud me Greenpisaci neodtahnou do more tak na nejaky vylet potom, vsude je neco k videni 
-

Cryp - Člen fóra
Že jooo?Taky bych se chvílemi válela a jinak jezdila po výletech.A žádný vyvařování!
Tak ať už pojedete kamkoli,ať se Vám tam hlavně líbí!Že by to letos byla svatební cesta....? 
Tak ať už pojedete kamkoli,ať se Vám tam hlavně líbí!Že by to letos byla svatební cesta....? 
Přej-budeTi přáno.
-

Knoflíček.cz - Stálý člen
No jooo Knoflicku, letos je to prave dulezita dovolena
Me je to v podstate jedno, ja budu tak vystavena, ze nebude moc zalezet na tom, kde presne se vyvalim
Ale snoubenec potrebuje neco specialniho.... vzhledem k tomu, ze to je za 2 mesice, mame myslim nejvyssi cas uz neco rezervovat, abychom nakonec neskoncili ve specialnim stanu 
Me je to v podstate jedno, ja budu tak vystavena, ze nebude moc zalezet na tom, kde presne se vyvalim
Ale snoubenec potrebuje neco specialniho.... vzhledem k tomu, ze to je za 2 mesice, mame myslim nejvyssi cas uz neco rezervovat, abychom nakonec neskoncili ve specialnim stanu 
-

Cryp - Člen fóra
Namísto Chorvatska doporučuji radši Španělsko, Kanárské o-vy, nebo Baleáry. Co se výletování týče, tak je nejvhodnější asi Itálie 

- anila
- Nový člen
Z Kanárů jedině Tenerife, ostatní mi přišlo celkem jako pustina ..
V Chorvatsku jsem byla jen na Istrii, ta se mi líbila (doporučuju výlet do Puly) a pak na Krku.. a letos pojedu poprvé ke Splitu, ale až v září. Ta Istrie byla dávno, ale pláže mě tam uchvátily, není tam písek, jen oblázky, sice to bolí do nohou, zato bylo moře nádherně čistý, žádné velké pláže, spíš zátočiny a moc se nám tam líbilo. Letovisko se jmenovalo Rabac.
V Chorvatsku jsem byla jen na Istrii, ta se mi líbila (doporučuju výlet do Puly) a pak na Krku.. a letos pojedu poprvé ke Splitu, ale až v září. Ta Istrie byla dávno, ale pláže mě tam uchvátily, není tam písek, jen oblázky, sice to bolí do nohou, zato bylo moře nádherně čistý, žádné velké pláže, spíš zátočiny a moc se nám tam líbilo. Letovisko se jmenovalo Rabac.
-

Zlata - Člen fóra
Cryp píše: Dneska kupujeme knihy o Chorvatsku, delame pruzkumy na ruznych forech, cteme recenze hotelu a jsme z toho akorat vic zmateniJa stejne jedine po cem touzim je vyvalit sunky na plazi a pokud me Greenpisaci neodtahnou do more tak na nejaky vylet potom, vsude je neco k videni
Mám to naprosto stejně. Akorát HR už jsem uzavřela; tam jsme jezdili 10 let, teď bychom to k té naší paní domácí spláchli spíš jen kvůli časové tísni a blízkosti a financím někdy na podzim (nechávala nás bydlet za hubičku). Ale poté, co jsem se podívala na jihovýchod, mi HR připadá prázdné. I když teda třeba pohled na ty ostrovy z pevniny je pochopitelně nádherný a ta atmoška taky fajn... Jsem zatížená na Zadar a Pag. Na Krku provozuje moje sestřenice ubytování, ale nevzpomenu si, v jaké části.
Po předcích jsme ze Slovinska (i když oni táhli v minulých stoletích Poláci na jih, tak kdoví, jak je to všecko promíchané)
, tak jsem se tam v těch krajích pořád nějak cítila jako doma (mmch. že mám předky Slovince jsem zjistila až mnohem později, o to víc mě u sebe ten zvláštní vnitřní pocit "domova" na jihu potom překvapil. A taky oblízám v knihkupectvích knížky o různých zemích.

-

DIVA - Stálý člen
Ja som sa akurat vratila z chorvatska a bolo nadherne.
My sme sa plavili po roznych ostrovoch a odporucila by som vsetky. Krasne blo ale najma na ostrove pašman. 
My sme sa plavili po roznych ostrovoch a odporucila by som vsetky. Krasne blo ale najma na ostrove pašman. 
-

Myjka - Člen fóra
• Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3