Prosim poradte, jsem zoufalá
Prosim poradte, jsem zoufalá
Dobry den,
jsem tady nova a potrebovala bych se sverit a poradit s mym problemem. Manzel me vloni v srpnu opustil kvuli jine zene. Byla jsem na zacatku tehotenstvi. Uz tenkrat mi rekl, ze dite neni duvod, aby se ke mne vracel. S milenkou udrzoval pomer nekolik mesicu, behem kterych jsme ale stihli pocit syna. Ja o nicem nevedela. S tou zenou zije porad. Ja jsem byla cele tehotenstvi sama, na vsechny testy jsem chodila sama, sama jsem byla i na odberu plodove vody. On se vubec nezajimal.. Za celych 9 mesicu jsme se videli 6x. Pred porodem najednou otocil s tim, ze tam chce byt taky. Myslim, ze mu to poradil jeho pravnik. Asi ze by se mu to hodilo u rozvodu. Den po porodu mi rekl, ze jede predstavit novou partnerku rodicum - celou dobu meho tehotenstvi vsem tvrdil, ze je sam. Mne se tim temer zastavila laktace a sestinedeli jsem vicemene probrecela. Ted je synovy 12 tydnu a manzel ho chce tak jednou tydne vidat. Chce rozvod a stridavou peci. Mam z toho hrozny stach. Myslite, ze bych u soudu mohla uspet s tim, ze me opustil tehotnou a o dite nejevil zajem? Mam strach ze budou spolu se synem a s ni stastna rodinka a ja se na to budu z povzdali divat. Nemohla bych treba u soudu pozadovat, aby syna vidal pouze v me pritomnosti? Alespon dokud je miminko? Odkdy si ho muze brat na vikendy kdyz je malej kojenej? Jak bude probihat rozvod?
Dekuju vam za rady
jsem tady nova a potrebovala bych se sverit a poradit s mym problemem. Manzel me vloni v srpnu opustil kvuli jine zene. Byla jsem na zacatku tehotenstvi. Uz tenkrat mi rekl, ze dite neni duvod, aby se ke mne vracel. S milenkou udrzoval pomer nekolik mesicu, behem kterych jsme ale stihli pocit syna. Ja o nicem nevedela. S tou zenou zije porad. Ja jsem byla cele tehotenstvi sama, na vsechny testy jsem chodila sama, sama jsem byla i na odberu plodove vody. On se vubec nezajimal.. Za celych 9 mesicu jsme se videli 6x. Pred porodem najednou otocil s tim, ze tam chce byt taky. Myslim, ze mu to poradil jeho pravnik. Asi ze by se mu to hodilo u rozvodu. Den po porodu mi rekl, ze jede predstavit novou partnerku rodicum - celou dobu meho tehotenstvi vsem tvrdil, ze je sam. Mne se tim temer zastavila laktace a sestinedeli jsem vicemene probrecela. Ted je synovy 12 tydnu a manzel ho chce tak jednou tydne vidat. Chce rozvod a stridavou peci. Mam z toho hrozny stach. Myslite, ze bych u soudu mohla uspet s tim, ze me opustil tehotnou a o dite nejevil zajem? Mam strach ze budou spolu se synem a s ni stastna rodinka a ja se na to budu z povzdali divat. Nemohla bych treba u soudu pozadovat, aby syna vidal pouze v me pritomnosti? Alespon dokud je miminko? Odkdy si ho muze brat na vikendy kdyz je malej kojenej? Jak bude probihat rozvod?
Dekuju vam za rady

- bureska
- Nový člen
Re: Prosim poradte, jsem zoufalá
Buresko, je mi to líto. Zajdi k právníkovi. Jinak poradit neumím.
-

DIVA - Nový člen
Vyhýbám se takových příspěvků jako napsala bureska,ale tento jsem si přečetla.Svého manžela si budu vážit ještě víc a jsem ráda,že jsem nenarazila na takového h.jzla,jakého má ona.Buresko,držím ti palce a já bych s ním tak zatočila,že by se hoch divil.Kretén jeden nezodpovědný!
-

hana - Nový člen
To je hrozný a je mi moc líto, že se vyskytují i takovéhle exempláře chlapů. Buresko, nevím, jestli to je nějaká útěcha, ale myslím, že u takhle malých dětí probíhá návštěva otce u dítěte v přítomnosti matky. Pochybuju, že by si chtěl hrát na šťastnou rodinku, myslíš, že jeho přítelkyně bude celá nadšená z toho, že by se měla starat o cizí dítě? To určitě není jejich nápad, ale poradil mu to právník, stejně jako tu přítomnost u porodu.
Bože, to je píp, píp, píp
Bože, to je píp, píp, píp

-

celem - Nový člen
Střídavá péče u takto malého dítěte nepřipadá v úvahu, dokud kojíte, musí muž respektovat tento režim. Zkuste se obrátit na odbor sociálně právní ochrany dětí u vás na městském úřadě - pokud tam máte jen trochu solidní úřednice, poskytnou vám bezplatně dobré rady kolem rozvodu, dohody kolem styků s dítětem i případně jak postupovat u soudu, pokud se mezi sebou nedohodnete.
- tomoe
- Nový člen
Moje mila, neboj, male dite neni hracka, ono da zabrat, ze
Neverim, zeby milenka chtela se starat o tak male dite a travit s nim cas. Uklidni se a pokud jeste nema urcenou dobu soudne, kdy bude s ditetem, tak se nestresuj. Dite potrebuje hlavne ted Tebe, jako matku a aby jsi byla v klidu. Manzel pokud chce styk s diteteme, tak to musi resit pravni cestou.
Jo a asi jeste manzel nevi co to obnasi se starat o tak male dite, ze si ho chce brat po 12 tydnech. Stridavou peci pozaduje a jake ma zamestnani ?
Neverim, zeby milenka chtela se starat o tak male dite a travit s nim cas. Uklidni se a pokud jeste nema urcenou dobu soudne, kdy bude s ditetem, tak se nestresuj. Dite potrebuje hlavne ted Tebe, jako matku a aby jsi byla v klidu. Manzel pokud chce styk s diteteme, tak to musi resit pravni cestou.Jo a asi jeste manzel nevi co to obnasi se starat o tak male dite, ze si ho chce brat po 12 tydnech. Stridavou peci pozaduje a jake ma zamestnani ?
-

Aneke - Nový člen
Aneke píše:Moje mila, neboj, male dite neni hracka, ono da zabrat, zeNeverim, zeby milenka chtela se starat o tak male dite a travit s nim cas. Uklidni se a pokud jeste nema urcenou dobu soudne, kdy bude s ditetem, tak se nestresuj. Dite potrebuje hlavne ted Tebe, jako matku a aby jsi byla v klidu. Manzel pokud chce styk s diteteme, tak to musi resit pravni cestou.
Jo a asi jeste manzel nevi co to obnasi se starat o tak male dite, ze si ho chce brat po 12 tydnech. Stridavou peci pozaduje a jake ma zamestnani ?
Manzel pracuje jako lekar v nemocnici, ma sluzby cca 2x - 3x do tydne, jeho milenka je taktez lekarka. Chce si maleho pujcovat na dve hodiny tydne s tim, ze nechce, abych u toho byla ja. Ja si ale myslim, ze na to nema pravo
- bureska
- Nový člen
To snad není pravda....lékař a zachová se jako nějaký ...píp..?

Přej-budeTi přáno.
-

Knoflíček.cz - Nový člen
Knoflí, ty myslíš, že mezi lékaři nejsou zmetci?? 

-

celem - Nový člen
celem píše:Knoflí, ty myslíš, že mezi lékaři nejsou zmetci??
Ale jooo,to víš,že jo.A jak se opět utvrzuju-nejen emoční a sociální inteligence není to samý jako vzdělání,repekt.s tím nesouvisí...

Přej-budeTi přáno.
-

Knoflíček.cz - Nový člen
Zpět na Rozchod, rozvod, krize