Co s nažloutlými a loupajícími nehty?
• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Co s nažloutlými a loupajícími nehty?
Dobrý den, mám problém - mám nažloutlé nehty, a pokud je nechám trochu povyrůst, začnou se od vrchu loupat a jsou jako z papíru. Měl jste někdy někdo podobný problém, nebo nevíte nějakou fintu? 

/SerenaTeri/
- SerenaTeri
- Nový člen
Re: Co s nažloutlými a loupajícími nehty?
ahoj, no bud existují různé přípravky jako doplňky stravy a nebo můžeš zkusit prostě konzumovat želatinový medvídky (nebo jiný tvary) každopádně je třeba to řešit zevnitř. zevním ošetřením se moc zdárných výsledků asi nedočkáš. ty nehty prostě musí růst už zdravý.
-

baara007 - Nový člen
Ze želatinových medvědů mě bolí zuby, ale asi to budu muset zkusit
Děkuju za radu.
Děkuju za radu./SerenaTeri/
- SerenaTeri
- Nový člen
To si radsej kup kolagen. Necpes do seba zbytocne cukry a farbiva.
-

Myjka - Nový člen
nebude to nehtová plíseň?
zkusila bych nějakou dobu mast na plísně nohou a nehtů.
zkusila bych nějakou dobu mast na plísně nohou a nehtů.
- kamila72
- Nový člen
Se zažloutlými nehty zkušenost nemám, ale lámou se mi docela dost, zabírá mi na to promazávání dětským olejíčkem nebo "lázeň" v teplém olivovém oleji.
-

Azuliana - Nový člen
A nebylo by lepší zajít k dr pro radu? Mně se nehty lámou na jaře, ale žluté jsem je nikdy neměla, to bych taky tipovala na plísňové onemocnění. Na to lámání požírám vitamíny Biotin a lakuju si nehty zpevňovačem Four Seasons + bezbarvým lakem - obojí z lékárny, ale dají se sehnat i v drogerii.
-

celem - Nový člen
Ten zpevňovač mám, trochu mi pomohl. To, že jsou žluté, přikládám možná odlakovači a lakům na nehty, protože i to mi doktor řekl. Zkoušela jsem bělit práškem do pečiva v teplé vodě, a to vůbec nepomohlo. A na pevnost nehtů jsem brala nějaké léky, a taky to nezabralo. Loupou se pořád.
/SerenaTeri/
- SerenaTeri
- Nový člen
To, co popisuješ, měla kdysi kamarádka a určitě to bylo tím, že si lepila umělé nehty vteřinovým lepidlem
. Měla je tenké, žluté a loupaly se po vrstvách. Lékař jí doporučil rybí tuk v kapslích a po nějakém čase je měla zas v pořádku. Ale určitě by bylo dobré k tomu ještě přidat koupel v olivovém oleji, je to pro nehty velmi blahodárné 
. Měla je tenké, žluté a loupaly se po vrstvách. Lékař jí doporučil rybí tuk v kapslích a po nějakém čase je měla zas v pořádku. Ale určitě by bylo dobré k tomu ještě přidat koupel v olivovém oleji, je to pro nehty velmi blahodárné 
Nenapravitelný romantik 

-

Iwab - Nový člen
Doporučuji s tím jako první navštívit lékaře, protože ten by ti měl být schopen říct, čeho máš nedostatek, že ti rostou takhle slabé. Měl by pomoct zinek, zároveň také "vykoupat" je v panenském olivovém oleji, ale ne jak tady někdo psal v teplém. Ohřátím oleje a v podstatě čehokoliv, dosáhneš toho, že v něm zničíš velké procento látek v něm obsažených, které ty potřebuješ. Dál pak nestříhat, ale pilovat.
- anila
- Nový člen
• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Zpět na Kosmetika, péče o tělo