Co vlastně chce?
• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Co vlastně chce?
Ahoj, nikdy jsem neměla tendence se někomu takhle svěřovat na netu, ale pro jednou bych se chtěla zeptat na názor někoho nestranného a poprosit o radu. Asi před 7 měsíci se mi můj kamarád (známe se 2 a půl roku) svěřil, že ke mně něco už delší dobu cítí. Z mé strany tam sympatie byly taky a zamilovala jsem se. Jenomže problém je v tom, že on žije už 3 roky s přítelkyní, se kterou mu to, jak tvrdil, neklapalo už před tím a jsou spolu (jak tvrdil), jen kvůli společnému bytu, ještě k tomu bydlí hodně daleko a ve své práci čeká na přeložení, aby se s ní mohl rozejít. Po půl roce přeložení nepřišlo a veškerá komunikace mezi námi v jednu chvíli ustala - už jsem si myslela, že chce zůstat s tou druhou - byli spolu i na dovolené. Nikdy mezi námi nedošlo k ničemu jinému než k líbání a dotykům. Jenomže nedávno jsme se znovu viděli a dokonce se spolu vyspali (všechno je to trochu komplikovanější tím, že to bylo moje poprvé – a to jsem mu nevím proč řekla až po tom), bylo to u něj na chatě na jedné akci a potom, co jeho přítelkyně z chaty odešla, když se pohádali. S přítelkyní se zřejmě rozejít nechce a i když to mezi nimi skřípe (i když jsem si myslela, že to s ní už ukončí) a s námi to ukončil tak, že mě do toho nechce dál zatahovat a vystavovat takovým situacím, že se bude snažit o přeložení, aby to s námi mělo smysl. Jenomže já už moc nevěřím, že ze svou přítelkyní zůstává jen kvůli tomu bytu...šlo by to přece nějak vyřešit...nebo je tohle u chlapů normální uvažování - žít s někým koho nechci (a nedělám si žádné iluze o tom, že by se jen vodili za ručičku a nic spolu neměli) ? Teď ho delší dobu zřejmě zase neuvidím a je to lepší, protože bych se mu ani jeho přítelkyni nedokázala podívat do očí (protože mi vždycky připadala spíše jako příjemná dívka) a chtěla bych na něj zapomenout, ale bojím se toho co se stane až se zase uvidíme, nebo pokud by ho přeložili. Stalo se vám někomu něco podobného? Děkuju za odpověď
- Akčina
- Nový člen
Re: Co vlastně chce?
Tohle nevidím dobře. Bojím se, že to hoch hraje na obě strany. Správně tušíš, že kdyby s ní byl jen kvůli bydlení, tak by to šlo zařídit jinak, pokud by chtěl být s tebou. 

-

celem - Nový člen
Akčinko, mohla bych povídat....
Celem má pravdu, že kdyby chtěl, tak... Ale taky znám spoustu chlapů, kteří to opravdu hrají na dvě strany a pokud do toho nevstoupí třeba těhotenství milenky, domácí situaci (podle jejich slov špatnou) prostě neřeší.
No, stejně nemůžeš dělat nic jiného než počkat, co se dál vyvrbí.
Celem má pravdu, že kdyby chtěl, tak... Ale taky znám spoustu chlapů, kteří to opravdu hrají na dvě strany a pokud do toho nevstoupí třeba těhotenství milenky, domácí situaci (podle jejich slov špatnou) prostě neřeší.
No, stejně nemůžeš dělat nic jiného než počkat, co se dál vyvrbí.
-

DIVA - Nový člen
Jen si s tebou hraje. Jak už tady psali holky před tím, zařídil by si to tak, aby to šlo. Když chlap chce, tak to jde
...pokud ti můžu radit, nekontaktovat, nestýkat, zapomenout, najít někoho, kdo bude jen s tebou 
...pokud ti můžu radit, nekontaktovat, nestýkat, zapomenout, najít někoho, kdo bude jen s tebou 
- Hellas
- Nový člen
Máte pravdu...já se s ním stýkat ani kontaktovat ho nemíním (i když je to vzhledem k tomu, že je to, jak bych to řekla, člen naší "party" dlouhodobě nemožné - a já kvůli němu nechci omezovat styky s přáteli)...ani na něj čekat a doufám, že se co nejdřív najde někdo jiný a lepší...ale pokud by ho přeložili a on se s ní rozešel v brzké době a přišel za mnou, nejspíš by se mi to vrátilo všechno jako bumerang, na všechno bych zapomněla a odpustila mu...no snad to brzo přejde...
- Akčina
- Nový člen
Znám případ,že kvůli bytu se dali dohromady dva,aby neplatili velký nájem.Každý z nich měl známost,bohužel společně nemohli bydlet,protože ten druhý na to finančně neměl tak radši bydlel u rodičů.Po roce ti v tom nájmu zjistili,že něco k sobě cítí.Začali spolu chodit a najednou ona zůstala těhotná.Založili si rodinu a na předešlý vztah zapoměli.
-

hana - Nový člen
On neví, co chce. Vůbec mu nedochází, že oběma ubližuje. S jednou se vyspí natruc té druhé. Druhou už měsíce opouští, ale pořád s ní bydlí. Za mlada jsem se také v takových vztazích plácala. Furt jsem si myslela, že on stojí o mně a bydlí s ní, protože... Pak si ji i vzal :-). Už jsou i rozvedeni :-D.
Takže bych ho zařadila do kategorie "hezká a dojemná vzpomínka". Nevzpomínat ve zlém, ale perspektivně s ním nepočítat a hlavně, neztrácet s ním čas.
Takže bych ho zařadila do kategorie "hezká a dojemná vzpomínka". Nevzpomínat ve zlém, ale perspektivně s ním nepočítat a hlavně, neztrácet s ním čas.
- kamila72
- Nový člen
Tak tak-s takovým jen ztrácíš čas a děláš si naprosto zbytečné iluze.A navíc-co je (byl by) schopen udělat teď jí,to samé by pak byl schopen udělat i Tobě,kdybys ses s ním-nedej Bože,dala dohromady (v případě,že on by jejich vztah fakt náááhodou chtěl ukončit).
Přej-budeTi přáno.
-

Knoflíček.cz - Nový člen
Já jsem asi naivní - a i když mi rozum říká něco jinýho (a taky jsem to sem napsala, že ho nehodlám kontaktovat a nic dalšího)...tak se chci zeptat - není možný, aby on to i přesto myslel takto? Jako že by mu nedocházelo, co dělá a myslel si že dělá správně, když s ní zůstává? Já takové chování totiž nedokážu logicky pochopit...
- Akčina
- Nový člen
Chování některých lidí se vymyká veškeré logice. A to myslím jak u chlapů, tak u ženských. U něj bych to tipovala, že si užívá pozornosti od obou a bere si jen to, co se mu zrovna hodí. Kdyby mu záleželo na tobě nebo i na té druhé, tak už to dávno nějak vyřeší a nebude to hrát na obě strany. 

-

celem - Nový člen
• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Zpět na Láska, romantika, seznámení...