Jak chodit radostněji do zaměstnání
Jak chodit radostněji do zaměstnání
Zakládám nové téma, kde si můžeme sdělovat svoje postřehy ohledně toho, jak si zpříjemnit pracovní dobu. 

-

celem - Nový člen
Re: Jak chodit radostněji do zaměstnání
Radostněji by se jistě nám všem chodilo do zaměstnání, kdyby zaměstnavatelé zvýšili platy, že?
No a než si tohle doporučení přečtou, tak je zatím možné si zpříjemnit pracovní dobu dobrým obědem, dobrou kávou, svačinkou, pokecem s kolegy, zapnutím klimošky ve vedrech....
Dělám si legraci.
Mně se teda zpříjemní pracovní doba, hlavně když se mi něco podaří. Obecně mám výhodu, že práce je (vedle zahradničení) mým koníčkem, takže bych potřebovala zpříjemnit akorát to ranní vstávání, jinak dobrý
.
No a než si tohle doporučení přečtou, tak je zatím možné si zpříjemnit pracovní dobu dobrým obědem, dobrou kávou, svačinkou, pokecem s kolegy, zapnutím klimošky ve vedrech....
Dělám si legraci.
Mně se teda zpříjemní pracovní doba, hlavně když se mi něco podaří. Obecně mám výhodu, že práce je (vedle zahradničení) mým koníčkem, takže bych potřebovala zpříjemnit akorát to ranní vstávání, jinak dobrý
.-

DIVA - Nový člen
Je toho hodně,ale co je pro mne teď takové "aktuálnější",pro co bych zatím "hlasovala",jsou dobré vztahy mezi kolegy-to udělá strašně moc.
A než přidám další,posílám třeba nový článek,kdy jen název mi připomněl tohle nové téma tady.
http://bydleni.idnes.cz/ovzdusi-v-kance ... stavba_rez
A než přidám další,posílám třeba nový článek,kdy jen název mi připomněl tohle nové téma tady.
Přej-budeTi přáno.
-

Knoflíček.cz - Nový člen
Do nynější práce chodím ráda, někdy se tam vyloženě těším, což se o bývalé říct nedá, nakonec jsem tam chodila se strachem, co zas bude.
Jak psala Diva o klimatizaci, tak jsme ji měli v bývalé práci a moc nadšení jsme z ní nebyli, protože většina z nás měla suché sliznice a rýmu.
V práci jsem ráda, když je klid a pohoda, bohužel takových dní není tolik, ale dá se to zvládnout. I když mě ke klidu a pohodě stačí, když se nesemele nějaký průšvih. Taky mě potěší, když mi přijde hezká a milá sms
Jak psala Diva o klimatizaci, tak jsme ji měli v bývalé práci a moc nadšení jsme z ní nebyli, protože většina z nás měla suché sliznice a rýmu.
V práci jsem ráda, když je klid a pohoda, bohužel takových dní není tolik, ale dá se to zvládnout. I když mě ke klidu a pohodě stačí, když se nesemele nějaký průšvih. Taky mě potěší, když mi přijde hezká a milá sms

-

celem - Nový člen
Knoflíček.cz píše:Je toho hodně,ale co je pro mne teď takové "aktuálnější",pro co bych zatím "hlasovala",jsou dobré vztahy mezi kolegy-to udělá strašně moc.
Knoflí, dobré vztahy na pracovišti považuji za naprostou nutnost, jinak to stojí za houby, pro mě to je důležitější než finanční ohodnocení.
-

celem - Nový člen
Musím říct, že na svém pracovišti mám na vztahy fakt štěstí, protože holky jsou fajn a kluci vtipálci. Pomáháme si, jak to jde, a scházíme se i mimo pracovní půdu - fakt děkuji osudu, že je to takhle. Namlouvám si, že nějaké peníze vydělám kdekoliv
, ale je mi jasné, že kamarádi v práci - to je opravdu bonus.
Jo, klimu nebo ventilátor taky pouštím málokdy, jsem na to háklivá. Ale v těch vedrech se přece jen hodila.
, ale je mi jasné, že kamarádi v práci - to je opravdu bonus.Jo, klimu nebo ventilátor taky pouštím málokdy, jsem na to háklivá. Ale v těch vedrech se přece jen hodila.
-

DIVA - Nový člen
My jsme měli klimatizaci, která je určitě fajn, když je vedro. Ale při normálním počasí, kdy je fajn si otevřít okna a vyvětrat, jsme nemohli, měli jsme to zakázané právě kvůli té klimatizaci.
-

celem - Nový člen
Jo tak to jo, my máme klimu každý pro sebe a ovládáme si to sami podle nálady. Horší jeto pro mě v autobusu, kde venku bylo minulý týden a v pondělí na padnutí a řidič pustil takový "fukar", že jsem na konci cesty klapala zubama, jaká mi byla zima. někteří lidi fakt v tomto směru nejsou normální
.
.-

DIVA - Nový člen
Celý život pracuji v těžkém průmyslu. Nejradostněji chodili do rachoty Ti, na které v práci čekali milenci nebo milenky. Moc jich nebylo ale byli neskutečně šťastní, když ráno píchali.
- Ferdin
- Nový člen
Ferdin píše:Celý život pracuji v těžkém průmyslu. Nejradostněji chodili do rachoty Ti, na které v práci čekali milenci nebo milenky. Moc jich nebylo ale byli neskutečně šťastní, když ráno píchali.
Je to už dávno, zrovna hned po škole jsem nastoupila do těžkého průmyslu,kde jsem pracovala jako OTK.Měla jsem na starosti kontrolu hotového výrobku a kolikrát se mi stalo,že jsem našla ženské se svářeči (ti byli nejaktivnější)někde za soustruhem jen tak a vyváděli jedna radost.Pro mně jako mladou,hodně stydlivou holku to byl šok.Ferdin má pravdu chodili rádi do práce,protože vlastně se nic nestalo,v zaměstnání byli,ale co tam prováděli už se nikdo nedověděl.Dokonce jednu ženskou jsem nachytala na jeřábu ve výšce asi 10 metrů.
-

hana - Nový člen