L.O.H.
• Stránka 1 z 1
Re: L.O.H.
...a Zuzka Hejnová si došla pro bronz v holínkách. Správná holka, fandím jí! 

-

czDanda - Nový člen
Líbí se mi, jak jsou vždycky pak šťastní, když se dozví, že opravdu vyhráli (ať už zlatou, stříbrnou nebo bronzovou) a radují se různými způsoby. Ty emoce, já to vždycky prožívám u televize s nimi 

/SerenaTeri/
- SerenaTeri
- Nový člen
czDanda píše:...a Zuzka Hejnová si došla pro bronz v holínkách. Správná holka, fandím jí!
Mela smrc, byla nejelegantnejsi, k dokonalosti ji chybela uz jen kabelka

-

Aneke - Nový člen
Líbily se mi i naše aquabelky a zdálo se mi, že je rozhodčí podhodnocovali, měly krásné originální prvky a na finále měly i když na medajle to nebylo, ale hodně se zlepšily, jinak se mi nejvíc líbí Španělky 
Zuzka byla taky skvělá

Zuzka byla taky skvělá

Nenapravitelný romantik 

-

Iwab - Nový člen
Tak a je to za námi :-) Jak se vám líbilo včerejší zakončení OH, a jak se vám líbilo zahájení? Slavili jste nějak doma 10 medailí? :-)
/SerenaTeri/
- SerenaTeri
- Nový člen
Zahájení bylo překrásný. LOH byly super, koukala jsem se jako nidky dřív a česká reprezentace byla famózní! Ale doma jsme nic neslavili
ale radost jsme měli. Ale při několika těch disciplinách mi vytanulo jak si asi ti chytráci představovali LOH v Praze - resp Čechách....
ale radost jsme měli. Ale při několika těch disciplinách mi vytanulo jak si asi ti chytráci představovali LOH v Praze - resp Čechách....-

baara007 - Nový člen
baara007 píše:Zahájení bylo překrásný. LOH byly super, koukala jsem se jako nidky dřív a česká reprezentace byla famózní! Ale doma jsme nic neslaviliale radost jsme měli. Ale při několika těch disciplinách mi vytanulo jak si asi ti chytráci představovali LOH v Praze - resp Čechách....
... Mě se líbilo, že to měli udělaný to zahájení i zakončení opravdu tak nějak lidsky. Mrazilo z toho, ale zároveň to působilo dobře. My si včera doma na počest těch 10 medailí rozdělali víno :-) Bylo by krásné mít olympijské hry tady u nás, ale vzhledem k rozloze, peněžní stránce a tak všemu to je asi nemyslitelné :-D
/SerenaTeri/
- SerenaTeri
- Nový člen
Taky jsme sledovali, včetně návštěvy a radost byla veliká, muž měl narozeniny, tak jsme slavili tak nějak všechno dohromady

Nenapravitelný romantik 

-

Iwab - Nový člen
• Stránka 1 z 1