Celebrity
Celebrity
Když jsem viděla tohle, tak jsem se musela smát.
http://www.super.cz/14205-to-musite-videt-halina-pawlowska-rozvlnila-hrisne-boky-a-bujna-nadra-pri-spanelskych-rytmech.html
http://www.super.cz/14205-to-musite-videt-halina-pawlowska-rozvlnila-hrisne-boky-a-bujna-nadra-pri-spanelskych-rytmech.html
-

celem - Nový člen
Re: Celebrity
Celem,já mám stejný problém-kila navíc,ale při tom hrozně ráda tančím a proluftovávám své špeky.Někdy sice hrozí,že zdemoluješ místnost kde to provádíš ,že to duní pěkně daleko ale když se podíváš jak se na tebe ty zdechlinky 50 kilové dívají a závidí ti tvůj rytmus a elán tak hanba nehanba,prostě to v sobě máš.Halino,máš můj obdiv!
-

hana - Nový člen
Hani, já to taky nemyslela zle. mně se právě na Halině líbí, že je kus ženské a nestydí se za to. Jak by to vypadalo, kdyby všichni byli štíhlí??? A líbilo by se to všem?? Horší je, když okolí někoho sráží za to, jak vypadá. To pak vadí i 5 kg navíc. 

-

celem - Nový člen
Ona ta svá kilečka prostě UMÍ NOSIT!
A ještě si sama ze sebe dělá srandu.
A ještě si sama ze sebe dělá srandu.Přej-budeTi přáno.
-

Knoflíček.cz - Nový člen
Su zeny na ktorych sa mi kila pacia a halina je jedna z nich.
Tej by som nikdy nepovedala ze je tucna ako prasa. Vie sa obliect a vie to nosit. 
Tej by som nikdy nepovedala ze je tucna ako prasa. Vie sa obliect a vie to nosit. 
-

Myjka - Nový člen
Pokud to nevadi zdravi ..tak je uplne jedno jestli je nekdo kulaty, tenky, maly, velky
a hlavne kazdemu se diky bohu libi neco jineho. Halina mi prijde, ze co ji znam, tak je porad stejne. Ta zena nestarne.
a hlavne kazdemu se diky bohu libi neco jineho. Halina mi prijde, ze co ji znam, tak je porad stejne. Ta zena nestarne.- Evidence
- Nový člen
celem píše:Hani, já to taky nemyslela zle. mně se právě na Halině líbí, že je kus ženské a nestydí se za to. Jak by to vypadalo, kdyby všichni byli štíhlí??? A líbilo by se to všem?? Horší je, když okolí někoho sráží za to, jak vypadá. To pak vadí i 5 kg navíc.
Celem ne,já jsem to taky nemyslela tak,ale když jsem viděla ty její ksichty při tom tanečku,tak jsem se smála jak ty.No a Halina vypadá dobře,protože na to má aby se pěkně oblíkala.Horší to bude v plavkách.Já to tady píšu jakokdybych měla taky přes sto kg-to teda nemám.
-

hana - Nový člen
Hani, taky nemám 50 kg a nezblázním se z toho. 

-

celem - Nový člen
celem píše:Hani, taky nemám 50 kg a nezblázním se z toho.
No mne to dost mrzí,zdá se mi,že za poslední rok jen tloustnu a tloustnu.Ale zas se cítím dobře.Akorát se cítím blbě,když potkám někoho ze známých a ti řeknou-je vidět,že se nestresuješ a doma si užíváš.
-

hana - Nový člen