...jak to dopadlo...
• Stránka 1 z 1
...jak to dopadlo...
Před cca měsícem jsem tu psala o rozchodu s mladším přítelem. Děkuji všem za rady a podporu. Udělala jsem tlustou čáru a přestala s ním úplně komunikovat. V práci kominikujeme pouze "služebně". Prostě jsem si ho vnitřně odstřihla...Bylo to pár dní bolavý, ale pak se začaly dít věci
Asi to bylo tím, že jsem se hodila do pohody, že jsem se dokázala odpoutat, možná jsem začala něco vyzařovat a najednou se mi v průběhu týdne sešly 4 pozvání na véču. Už jen tohle mi pomohlo najít ztracené sebevědomí a já jedno pozvání přijala a vypadá to zajímavě
Nikam nespěchám, nechávám vše volně plynout, nechávám se hýčkat
a zjiš´tuji jaký byl ex nevyzrálý dítě. Nechci být po bitvě generálem, ale když si teď s odstupem čtu vaše komentáře, vidím jak jste trefili hřebíček na hlavičku a já bláhová to nechtěla vidět. Takže všem díky!!
PS ex randí s 18 letou slečnou, píše mi jak je nešťastný a jak si uvědomil, že udělal životní chybu. Pro mě je to teď ale už passé...
Asi to bylo tím, že jsem se hodila do pohody, že jsem se dokázala odpoutat, možná jsem začala něco vyzařovat a najednou se mi v průběhu týdne sešly 4 pozvání na véču. Už jen tohle mi pomohlo najít ztracené sebevědomí a já jedno pozvání přijala a vypadá to zajímavě
Nikam nespěchám, nechávám vše volně plynout, nechávám se hýčkat
a zjiš´tuji jaký byl ex nevyzrálý dítě. Nechci být po bitvě generálem, ale když si teď s odstupem čtu vaše komentáře, vidím jak jste trefili hřebíček na hlavičku a já bláhová to nechtěla vidět. Takže všem díky!!PS ex randí s 18 letou slečnou, píše mi jak je nešťastný a jak si uvědomil, že udělal životní chybu. Pro mě je to teď ale už passé...
- Madrigal
- Nový člen
Re: ...jak to dopadlo...
Ahoj Madrigal, moc ráda čtu, jak se ti skvěle daří. Je to paráda! Přeji hodně štěstí:)
-

celem - Nový člen
ahoj Madrigal, tak to je skvělá zpráva! Ať se Ti daří! 

-

baara007 - Nový člen
...jak to dopadlo...
To jsem moc rada,Madrigal.
Mas pravdu-nikam nespechej a to hyckani si taky uzij!Ex ma,co chtel.
Preju hodne stesti,lasky a tentokrat uz toho spravnyho chlapa!
Mas pravdu-nikam nespechej a to hyckani si taky uzij!Ex ma,co chtel.
Preju hodne stesti,lasky a tentokrat uz toho spravnyho chlapa!

Přej-budeTi přáno.
-

Knoflíček.cz - Nový člen
Ahoj Madrigal,
Moc dobre se cte, ze jsi se z nejhorsiho oklepala. Take preji hodne stesti. Kazdy je strujcem sveho stesti.
Moc dobre se cte, ze jsi se z nejhorsiho oklepala. Take preji hodne stesti. Kazdy je strujcem sveho stesti.
- Evidence
- Nový člen
Madrigal píše:a najednou se mi v průběhu týdne sešly 4 pozvání na véču.
No vidíš, to je hezké!
Prostě poznáváš život, je to holt vývoj - gratuluji! A přeji hodně štěstí s jiným mužem.-

DIVA - Nový člen
• Stránka 1 z 1
Zpět na Rozchod, rozvod, krize