Co na řídké vlasy?

Co na řídké vlasy?

Příspěvekod BlankaB » 18.09.2012 11:08

Celý život bojuji s řídkými vlasy a způsobem, jak dosáhnout hustších vlasů. Vlasy mám opravdu řídké, až tak, že mi prosvítá pokožka. Denně musím vlasy tupírovat a hodně lakovat, abych udržela na hlavě alespoň nějaký účes. Vyzkoušela jsem nepřeberné množství vodiček a různých léků či vitamínových doplňků, nic nepomáhá. Nemáte někdo nějaký tip jak vlasy posílit nebo (kromě paruky) dosáhnout většího objemu?
Děkuji za rady, Blanka
BlankaB

Re: Co na řídké vlasy?

Příspěvekod Evidence » 21.09.2012 22:55

Ahoj Blanko,
osobne bych asi zasla na kozni nebo gynekologii. Je mozne, ze vypadani vlasu ma hodne co delat s hormony. Ja tech vlasu bohuzel taky nemam moc, ale pouzivam sampony na objem ;) (jen me ted napadlo ..co jsem zacala uzivat antikoncepci mam vlasy slabe a je jich podstatne mene).
Evidence
Člen fóra

Příspěvekod baara007 » 24.09.2012 07:39

No já si taky myslím, že tohle je spíš na nějaké vyšetření než na radu lékárnice, které mnohdy ví prdlajs.
Hormonální nerovnováha je dost pravděpodobná příčina, soudě i podle toho,že v těhotenství se taky při bouři hormonů dějou s vlasy všelijaké psí kusy.
baara007
Stálý člen

Příspěvekod PavliKu » 26.09.2012 10:09

Já mám za sebou neskutečný množství testů, na štítnou žlázu, hormonální nerovnováha, testy krve na různé další nesmysly, minerální látky, stopové prvky, vitamíny, alergie... No prostě jsem se svýma řídkýma vlasama lítala celý život po doktorech. Nakonec jsem to vzdala. Vlasy mi začali padat po traumatickém zážitku, když mi bylo 25 let. Trauma jsem postupem času překonala za pomocí psychologů, psychiatrů a úžasného partnera. Vlasy ale už nikdy nedorostly. Přestali tedy tolik vypadávat i když padají pořád, je to nic proti tomu, co se mi dělo tehdy. Takže občas asni žádná vyšetření nejzistí příčinu a nedokáží napravit již vzniknou škodu. teď mi nezbylo nic jiného než vlasy alespoň zahušťovat (na paruku to ještě není), takže používat Mane (hustevlasy cz). Zaplať pánbůh, že aspoň něco takového existuje, protože jinak bych na tom byla psychicky daleko hůř. takže pokud nic lékařského nepomůže, tak je tu vždy tohle kosmetické řešení.
PavliKu

Příspěvekod BlankaB » 03.12.2012 15:16

PavliKu píše:Já mám za sebou neskutečný množství testů, na štítnou žlázu, hormonální nerovnováha, testy krve na různé další nesmysly, minerální látky, stopové prvky, vitamíny, alergie... No prostě jsem se svýma řídkýma vlasama lítala celý život po doktorech. Nakonec jsem to vzdala. Vlasy mi začali padat po traumatickém zážitku, když mi bylo 25 let. Trauma jsem postupem času překonala za pomocí psychologů, psychiatrů a úžasného partnera. Vlasy ale už nikdy nedorostly. Přestali tedy tolik vypadávat i když padají pořád, je to nic proti tomu, co se mi dělo tehdy. Takže občas asni žádná vyšetření nejzistí příčinu a nedokáží napravit již vzniknou škodu. teď mi nezbylo nic jiného než vlasy alespoň zahušťovat (na paruku to ještě není), takže používat Mane (hustevlasy cz). Zaplať pánbůh, že aspoň něco takového existuje, protože jinak bych na tom byla psychicky daleko hůř. takže pokud nic lékařského nepomůže, tak je tu vždy tohle kosmetické řešení.

Tak jsem Mane nakonec koupila, chvíli mi trvalo než jsem se rozhoupala, jsem totiž už totiž ke všemu dost skeptická. Ale zvědavost mě přemohla :) Po první aplikaci jsem byla absolutně v šoku, takových vlasů na hlvaě jsem snad v životě neměla. Sice aplikace trvala dýl než proklamovyných 30 vteřin, ale určitě to stálo za to. Teď, po několika týdnech jsem si aplikaci nacvičila, takže mi zabere jen chvilku, už vím co a jak a kolik čeho. Jsem z toho naprosto unešená, opravdu to funguje a hned. Horší je pak když to smeju a zase vidím v zrcadle tu řídkou kštici, musím pak rychle vlasy vysušit a honem zase naaplikovat. Nejspíš na tom budu závislá, protože teď už si žovot bez Mane absolutně nedokážu představit, vrátit se zpátky k těm řídkým vlasů. PavliKu, děkuji moc za radu, neuvěřitelně mi to pomohlo.
Hezký den všem, BlankaB
BlankaB

Příspěvekod Luckie » 21.02.2013 17:26

Pokud se nejedná o nějakou nemoc, tak bych doporučila tobolky jménem Donna Hair. Mně na hustotu vlasů hodně pomohly. Poprvé jsem je brala asi před rokem a po asi 2-3 měsících jsem začala vidět první efekt. Dobré je ještě ze začátku dodržet zvýšenou dávku na první 3 týdny a pak brát jednu tobolku denně. Ze začátku jsem si myslela, že si to jen namlouvám, ale pak si začaly všímat i kamarádky, že mám více vlasů. Každopádně to stojí za vyzkoušení.
Luckie

Příspěvekod Plamínek » 22.02.2013 15:23

A nějaké bylinky, lopuch, kopřiva, to taky nezabralo? Moje kolegyně si myje hlavu jen Nizoralem ( ony jsou lupy v podstatě plísňového původu) a kopřivou splachuje, lopuchem posiluje kořínky. Vlasy jí zhoustly, alespoň ona to tvrdí. Ale v případě hormonálních problémů je toto k ničemu. :(
Plamínek
Stálý člen

Zpět na Kosmetika, péče o tělo